Lavera 3 v 1 očista & peeling & maska, Faces 125 ml

Lavera 3 v 1 očista & peeling & maska, Faces 125 ml

Lavera 3 v 1 očista & peeling & maska, Faces 125 ml

(1 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Peeling a maska 3v1 hloubkově čistí pleť, odstraňuje odumřelé kožní buňky, reguluje tvorbu mazu, má hojivé účinky na akné a předchází jeho opětovnému vzniku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

3 v 1 očista, peeling & maska z řady Lavera Faces s mátou, křemíkem, zinkem a kyselinou salicylovou hloubkově čistí póry a bojuje s nedokonalostmi mastné pleti. Hodí se jak pro každodenní čistění pleti při mytí, tak i pro pravidelný peeling či masku. Obsažené přírodní výtažky a další účinné látky pomáhají zklidňovat pleť, bránit jejímu vysoušení i regulovat tvorbu mazu a výskyt nedokonalostí.

Přípravek 3 v 1 účinně bojuje proti nedokonalostem pleti, a to díky výtažkům z máty, křemičitému jílu, zinku a kyselině salicylové. Výtažek z máty spolu s mycími složkami hloubkově čistí, osvěžuje a zjemňuje pleť. Křemičitý jíl pak odstraňuje nadbytečný maz a jojobové korálky šetrně odstraňují odumřelé kožní buňky. Kyseliny salicylová má výborné hojivé účinky, čistí pleť a spolu se zinkem odstraňuje zánětlivé projevy akné a pomáhá předcházet jejich opětovnému vzniku. Přípravek má díky mátě a obsahu esenciálních olejů svěží vůni.

Multifunkční produkt

Trápí vás mastná či problematická pokožka, na které se neustále objevují nové pupínky a nedokonalosti? Pak by tento všestranný produkt 3v1 od Lavery mohl být právě pro vás. Přípravek spojující tři funkce do jednoho produktu nejen, že ušetří místo ve vaší koupelně, ale je skvělý rovněž na cestování. Zastane funkci mycího gelu, peelingu i intenzivní masky a rozzáří vaši pokožku čistotou. 

Hloubková očista

Tento přípravek je tak vhodný jak pro každodenní mytí, kdy odstraní z obličeje všechny nahromaděné nečistoty, nadbytečný kožní maz a zbytky make-upu, ale rovněž pro hloubkové čištění. Přípravek čistí pleť díky peelingovým částečkám důkladně a do hloubky pórů, ale zároveň je dostatečně šetrný a nezpůsobuje podráždění. Je vhodný zejména pro pokožku mastnou a náchylnou k tvorbě pupínků.

Čistá a matná pokožka

Díky obsahu jílu a zinku tento přípravek vytahuje usazené nečistoty z hloubky pórů, čímž bojuje proti vzniku pupínků i černých teček. Jíl navíc vstřebává přebytečnou mastnotu a pomáhá regulovat produkci kožního mazu. Výtažek z máty peprné pak vysušuje a dezinfikuje pupínky a zároveň podporuje prokrvení pleti a stimuluje její regeneraci. Drobné jojobové peelingové částice pak poskytnou pokožce příjemnou masáž a zároveň odstraní odumřelé kožní buňky. Výsledkem bude dokonale čistá a zářivá pleť. 

 

 

Použití: Pro čistění pleti naneste malé množství přípravku ráno a večer na vlhký obličej a poté opláchněte vodou. Jako peeling vmasírujte krouživými pohyby do navlhčené pleti a opláchněte. Jako masku naneste na navlhčenou pleť, nechte působit asi 5 minut a poté dobře opláchněte.

Upozornění: Pouze k vnějšímu použití. Vyhněte se kontaktu s očima. Ukládejte mimo dosah dětí.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Ostatní kategorie: Peelingy

Typ pleti: mastná pleť, problematická pleť a akné, smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Nejčastější chyby při odličování

Peelingem k nové tváři

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?