Nástroje Zdraví Acai bio, prášek 80 g

Nástroje Zdraví Acai bio, prášek 80 g

(1 hodn.)
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Plody brazilské palmy Accai berry jsou bohaté na antioxidanty a další prospěšné látky. Díky tomu pročišťují organismus a posilují imunitu, ale také dodávají energii a pomáhají při redukčních dietách.  

Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Plody brazilské palmy Accai berry jsou bohaté na množství antioxidantů a dalších prospěšných látek. Díky tomu nejen že pročišťují organismus a posilují imunitu, ale také dodávají energii a pomáhají při redukčních dietách.

Díky vysokému obsahu antioxidantů chrání acai tělo před nepříznivými vlivy stresu, civilizačními chorobami a tím i celý organismus před předčasným stárnutím. Kromě antioxidantů obsahuje acai také vysokou koncentraci nenasycených mastných kyselin a aminokyselin. Tyto látky aktivně přispívají ke snížení cholesterolu v krvi a podporují zdraví krevního oběhu.

Acai má pozitivní vliv na metabolismus tuků, zrychluje spalování a napomáhá plně využít přijaté živiny. Díky lepšímu spalování má tělo více energie a menší potřebu přijímat potravu.

Použití: 1- 2 čajové lžičky prášku smíchejte s vodou či ovocným džusem. Užívejte nejlépe nalačno. Nekonzumujte s horkými nápoji, neboť teplo neutralizuje aktivní enzymy.

Upozornění: Jedná se o potravinový doplněk, který není náhradou pestré stravy. Nejlepších výsledků dosáhnete, pokud budete potravinový doplněk kombinovat se zdravou životosprávu a vyváženým jídelníčkem.

V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Žíly a krevní oběh, Klouby a svaly

Užití: vnitřní

Výrobce: Blue step spol. s r.o., Business Park Košíře, Jinonická 80 , 158 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu2

Co dát veganům pod stromeček?

Proč jsou superpotraviny super

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?