Eliah Sahil Organic Ájurvédský bio arganový tělový olej 100 ml

Eliah Sahil Organic Ájurvédský bio arganový tělový olej 100 ml

Eliah Sahil Organic Ájurvédský bio arganový tělový olej 100 ml

(5 hodn.)
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ájurvédský arganový tělový olej intenzivně pečuje o zralou a citlivou pokožku. Podporuje její hydrataci a pružnost, dodává jí výživu a je vhodný také při ekzémech či zarudnutí i k péči o vlasy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu10
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Ájurvédský arganový tělový olej intenzivně pečuje o zralou a citlivou pokožku, kterou hydratuje a vyživuje díky vysokému obsahu vitaminů E a F, mastných kyselin, antioxidantů a beta karotenu.

Až nepřirozeně vysoké množství vitaminu E brání pokožku před působením volných radikálů. Chrání tak pokožku před projevy předčasného stárnutí. Arganový olej je mimořádně vhodný pro citlivou pokožku náchylnou k podráždění, trpící na vyrážky a ekzémy či začervenání. Pravidelné používání oleje zajistí jemnou a pružnou pokožku.

Umění ájurvédy

Přípravky Eliah Sahil jsou plně v souladu se starobylým učením ájurvédy. Tento tradiční indický léčebný systém bere ohledy na všechny aspekty organismu a snaží se využívat těch nejúčinnějších přírodních složek pro nastolení rovnováhy. Ájurvédský tělový olej tak přispívá k dlouhodobé kráse pokožky.

Arganový olej

Čistě přírodní produkt

Mnohé tělové přípravky obsahují složité kompozice ingrediencí, které pokožku zatěžují. Tento tělový olej má složku pouze jedinou - arganový olej pocházející z exotického Maroka, kde je důležitým aspektem každodenní péče o pleť i vlasy. Arganový olej je jedním z vůbec nejcennějších a také nejdražších, jeho výjimečné účinky jsou celosvětově oblíbené.

Balzám pro pokožku

Arganový olej je bohatý na mastné kyseliny, které napomáhají obnovit přirozený ochranný mikrofilm pokožky, jenž brání jejímu nadměrnému vysušování a chrání ji před nepříznivými vnějšími vlivy. Dodává pokožce celého těla hloubkovou výživu a navrací jí pružnost. Díky arganovému oleji Eliah Sahil bude vaše pokožka hedvábně jemná.

Pro pleť i vlasy

Arganový olej Eliah Sahil není jen přípravkem na tělo, pokud trpíte na suchou pokožku, můžete jej využít také na obličej například místo vašeho oblíbeného nočního krému. Arganový olej zmírňuje vysušení a dodává pleti přirozenou záři. Olej lze používat také na vlasy, kterým propůjčuje uhlazený vzhled a vysoký lesk.

Použití: Pár kapek oleje vmasírujeme do vlhké pokožky celého těla. Používáme podle potřeby.

Tip: Pokud máte suché vlasy, udělejte si z arganového oleje zábal. Pár kapek jednoduše vetřete do konečků vlhkých vlasů a nechte působit. Zhruba po 10 minutách opláchněte.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Výrobce: ELIAH SAHIL Organic Care, Mariahilfstraße 29 Top 25 , 6900, Bregenz, Rakousko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu10

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Ájurvéda - co jste o ní možná nevěděli

DIY regenerační vlasové masky

Eliah Sahil Organic: Ve jménu Ájurvédy

Jak pečovat o vlasy v létě?

Kouzlo doteku a kapky oleje

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Péče o pleť namáhanou sluncem

Pupínkový detektiv: komedogenní oleje

V zimě je třeba se namazat, a to pořádně!

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

zas ta komerce / radek 6. 9. 2013 14:46

si děláte srandu?:) jaký ayurvédský? Ayurvédský koncept pochází z indie, olej výhradně z maroka nikde jinde tyto stromy nerostou. S ayurvédou olej nemá nic společného...:))

Re: zas ta komerce / Jitka 14. 2. 2016 16:57

Milý Radku ,slovo \"Ájurvéda\" je sanskrtské slovo a znamená Vědění o životě ! Je to systém tradičního indického lékařství praktikovaný i v jiných zemích a to i včetně České republiky, jako systém alternativní a komplementární medicíny. Nevidím tedy důvod proč by Arganový olej z Maroka , jak píšeš , nemohl být sestaven na základě Ájurvédy . A ano je to komerce , jako vše čeho je dosahováno za účelem zisku . Ty snad pracuješ zadarmo ?

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?