Santaverde Aloe vera čerstvý list

Santaverde Aloe vera čerstvý list 1 ks, cca 40 cm

Santaverde Aloe vera čerstvý list

Značka: Santaverde
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Čerstvý list Aloe vera lze konzumovat vnitřně i přikládat na pokožku, regeneruje, zklidňuje a hojí. Podporuje regeneraci celého organismu, působí protizánětlivě a léčivě.

Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čerstvý list Aloe vera Santaverde pochází přímo z farmy v Andalusii, kde si firma rostliny sama pěstuje. Aloe zde má výborné podmínky k růstu a díky biologickému pěstování obsahuje vysoký podíl účinných látek v té nejčistší podobě. Čerstvé Aloe vera lze konzumovat vnitřně i přikládat na pokožku, regeneruje, zklidňuje a hojí.

Čerstvé Aloe vera je vhodné pro vnější i vnitřní použití. List je bohatý na množství vitaminů, živin a antioxidantů, které aktivně podporují regeneraci celého organismu, působí protizánětlivě a hojivě. Organismus detoxikuje a pročišťuje od škodlivých látek, zvyšuje odolnost organismu. Aloe vera podporuje zdraví pleti, léčí drobná poranění a zároveň chrání pokožku před známkami předčasného stárnutí. Skvěle zklidňuje podráženou pleť, například po dlouhodobém pobytu na slunci nebo štípnutí hmyzem.

Čerstvé Aloe vera

Výhodou čerstvého Aloe vera je jeho mimořádná univerzálnost a také vysoká účinnost. Při průmyslovém zpracování se totiž z rostlinky často ztrácí účinné látky. Aloe se dále ředí dalšími látkami, a dochází tak ke zmenšení jeho účinků. Čisté a čerstvé Aloe vera můžete užívat vnitřně nebo také na pokožku místo zklidňujícího krému.

Aloe vera a zdravé zažívání

Čerstvé listy obsahují mnoho cenných látek, jako jsou aminokyseliny, minerály a vitaminy. Konzumace Aloe vera gelu nebo šťávy pomáhá zlepšovat a normalizovat zažívání. Přispívá také k detoxikaci, zlepšuje odplavování a vylučování toxinů z našeho těla a také často pozitivně působí na přirozenou obranyschopnost organismu. 

Aloe vera a krásná pokožka

Aloe má blahodárné účinky na zdraví organismu při konzumaci. A také má skvělé účinky na krásu naší pleti. Při vnějším použití Aloe pokožku regeneruje, hydratuje a vyživuje. Rychle se vstřebává a působí i proti vráskám, pomáhá vypínat pokožku a vyhlazovat drobné vrásky. Aloe vera navíc pomáhá skvěle zklidnit pokožku, funguje jako nouzová pomoc na pokožku spálenou sluncem nebo pobodanou hmyzem. Zlepšuje také vzhled jizev a napomáhá regeneraci pleti.

Aloe vera na domácí použití

Čerstvý list Aloe vera můžete spotřebovat hned, nebo ho skladovat v ledničce i mrazáku. Konzumovat můžete šťávu, kterou z listu vymačkáte, nebo celou dužinu listu, stačí jen odstranit vnější slupku. Pokud máte Aloe opravdu rádi, tak si ho můžete pěstovat i doma v květináči. Rostlinka je celkem nenáročná, stačí dostatek tepla a světla. Jen pozor na zalévání, Aloe vera nepotřebuje k životu moc vody, tak ať ji nepřelijete.

Použití: Z listu nejprve odkrojte plátek široký cca 2 - 3 cm. Poté odkrojte plátek jen asi 1 cm široký a odřízněte také vnější trnité okraje. Takto upravený list můžete přikládat na pokožku, pro vnitřní užití ještě odstraňte zelenou slupku.

Skladování: List můžete uchovávat 2 - 3 týdny při pokojové teplotě, 4 - 6 týdnů v lednici, až 2 roky v mrazáku. Nevystavujte přímému slunečnímu záření.

Dostupnost: Do 20 dní od objednání, objednáváme zcela čerstvé. V případě zájmu lze objednat i malou rostlinku za stejnou cenu.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, mastná pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Užití: vnější, vnitřní

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Z blogu8

Abeceda pro lepší imunitu

Jak posílit imunitu?

Jarní únava

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Přírodní péče o poporodní poranění

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Vyzkoušeli jsme: Šťávu z Aloe Vera od Santaverde

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?