Nobilis Tilia Aloe vera 20 ml

Nobilis Tilia Aloe vera 20 ml

Nobilis Tilia Aloe vera 20 ml

(2 hodn.)
304
276
Skladem 3 - 5 ks
Možnosti dodání: již dnes u vás
Praha, Palác Lucerna > 3 ks / Brno, Šilingrovo náměstí > 2 ks / Praha, Karlín > 1 ks

Bylinný olejový extrakt z listů Aloe vera intenzivně zvlhčuje, změkčuje a zklidňuje pokožku. Podporuje obnovu tkání a aktivně se podílí na lepší regeneraci pleti. Vhodný i pro citlivou pleť.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Bylinný olejový extrakt z listů Aloe vera Nobilis Tilia intenzivně zvlhčuje, změkčuje a zklidňuje pokožku. Podporuje obnovu tkání a aktivně se tak podílí na rychlejší regeneraci různých poranění. Působí velmi jemně a je proto vhodný i pro citlivou pleť. Má vynikající účinky také na lupénku, ekzém a další kožní onemocnění.

Aloe vera má výborné detoxikační, čisticí a protizánětlivé účinky. Extrakt z Aloe je proto vhodný i pro nečistou, rychle se mastící a zanícenou pleť se sklony k akné. Aloe vera je bohaté na obsah vitaminů, minerálních látek a enzymů, dodává tedy pleti vše, co potřebuje pro správnou činnost a zdravý vzhled.

Extrakt v sojovém oleji se do pokožky snadno a rychle vstřebá a účinně tak podporuje hloubkovou regeneraci pokožky. Olejový extrakt je vhodný pro ošetření problematické pokožky obličeje, ale i poškozené pleti kdekoliv po těle. Urychluje hojení spálenin, oděrek i jizviček.

Intenzivní regenerace

Extrakt z Aloe vera Nobilis Tilia je to pravé pro všechny druhy pokožky a je dostatečně univerzální, abyste jej mohli použít na obličej i pokožku těla. Olejový extrakt z Aloe vera má výjimečné regenerační schopnosti a podporuje hojení pokožky. Oceníte jej tak zejména v případě drobných poranění či podráždění kůže či při spálení pokožky například od sluníčka a při hojení jizev.

Šetrná péče o pokožku

Extrakt z Aloe vera Nobilis Tilia je vhodný pro všechny typy pleti, nevysušuje, nezpůsobuje podráždění a nezatěžuje ani citlivou pokožku. Naopak pomáhá pleť zklidnit a zmírnit jakékoliv podráždění. Výborně spolupracuje se všemi krémy a lze jej použít také jako sérum pod pleťovou masku. Aloe vera působí blahodárně i na velmi citlivou pokožku a je vhodné i k ošetření pokožky postižené lupénkou, ekzémem či atopickou dermatitidou. 

Zklidnění a hydratace

Aloe vera má rovněž detoxikační účinky a pomáhá z tkání vyplavovat škodlivé látky. Výborně jej snáší i reaktivní pleť se sklonem k výskytu akné, kterou Aloe vera nezatěžuje a nezpůsobuje ucpávání pórů. Díky sojovému oleji se pak výtažek z Aloe vera výborně vstřebává a pokožka z něj dostane nejvíc prospěšných látek. Sojový olej ve spolupráci s Aloe vera pak pomáhají pokožku vyživovat a podporují její hydrataci pro zářivý a revitalizovaný vzhled. 

Použití: Naneste malé množství na pokožku a lehce vetřete. Lze jej použít samostatně nebo vetřít malé množství jako sérum pod krém či masku.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: DIY Kosmetika

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

5 přírodních látek, které vám prodlouží opálení

Aromaterapie pro těhotné

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Aloe vera / Andrea 28. 2. 2016 07:39

Vhodné i pro citlivější typ pleti (narozdíl od hyaluronového séra, po kterém se mi vytvořily suché červené mapy), zklidňující, díky oleji i trochu promastí, ale rychle se vstřebá, vhodné pro denní použití, opravdu lehké jemné složení, ale bez výraznějšího efektu.

/ Eliška 11. 9. 2018 00:00

Olej je skvělý! Pleť je krásně jemná, hebká a dokonce i hned matná! Olejů máme doma velkou zásobu, ale tohoto se s partnerem nemůžeme nabažit.

Balzám / Heluš 7. 3. 2016 21:17

Pleť nádherně zklidní, je jemná, vláčná a vypnutá. Pomohl mě na akné. Děkuji. Koupím znovu.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?