Santaverde Aloe vera šťáva aloepur, economy pack

Santaverde Aloe vera šťáva aloepur, economy pack 3 x 330 ml

Santaverde Aloe vera šťáva aloepur, economy pack

Značka: Santaverde
Certifikáty: FSC, BIO
Certifikát FSCCertifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nápoj Santaverde obsahuje pouze čistou kvalitní šťávu z Aloe vera bohatou na množství živin a vitaminů. Ta si tak zachovává potřebné živiny a je vhodná pro očistu organismu nebo posílení imunity.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu11
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nápoj Santaverde Aloepur Beauty Food obsahuje pouze čistou kvalitní šťávu z Aloe vera bohatou na množství živin a vitaminů. Rostliny Aloe jsou pěstovány za přísných podmínek výhradně pro výrobu šťávy. Ta si tak zachovává potřebné živiny a je vhodným doplňkem při očistě organismu, posílení imunity, ale i při kožních problémech a ekzémech.

Aloe vera je díky svému bohatému složení skvělým potravinovým doplňkem nejenom pro detoxikaci a očistu organismu, ale také pro podporu imunity. Díky vysokému podílu vitaminu C, silného antioxidantu, posiluje celé tělo, činí jej odolnějším vůči onemocnění a zároveň jej chrání před známkami předčasného stárnutí i nepříznivým vlivem stresu.

Kromě antioxidantů najdeme v Aloe množství minerálních látek a aminokyselin, které pečují o celé tělo nejenom zevnitř, ale také zvnějšku. Čistá šťáva z Aloe napomáhá regeneraci pleti, léčí pokožku postiženou ekzémem, lupénkou či akné. Navíc zklidňuje podrážděnou pleť a mírní nepříjemné svědění. Aloepur je vhodným potravinovým doplňkem nejenom při problematické pokožce, ale také při únavném stresujícím povolání či pro posílení imunity během náročných období.

Tip: Aloe vera šťávu můžete přidat do smoothie či čerstvého ovocného džusu.

Dávkování: 50 ml šťávy pijte denně nejlépe na lačno před snídaní a zapijte čistou vodou. Podle potřeby můžete dávku až ztrojnásobit.

Výrobky německé firmy Santaverde mají na trhu zcela výlučné postavení. Je to díky obsahu Aloe vera z kontrolovaného ekologického zemědělství, který místo vody tvoří základ veškěrých produktů. Produkty nesou certifikaci Natrue, Leaping Bunny a Vegan.

Výrobce: SANTAVERDE - Gesellschaft für Naturprodukte mbH, Klärchenstraße 11 , 22299, Hamburg, Německo

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu11

Abeceda pro lepší imunitu

Hubnutí po svátcích: trvale a bezbolestně

Jak pečovat o pokožku po opalování

Jak posílit imunitu?

Jarní únava

Péče o citlivou pokožku se Santaverde

Přírodní péče o poporodní poranění

S přírodou proti kocovině

Santaverde – kosmetika z Aloe vera

Vše o certifikátu Leaping Bunny

Vyzkoušeli jsme: Šťávu z Aloe Vera od Santaverde

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?