Spagyria Amalaki, kapsle 60 kapslí

Spagyria Amalaki, kapsle 60 kapslí

Značka: Spagyria
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Amalaki je přírodní bylinný přípravek s regeneračními účinky na tělo a mysl. Antioxidant, nejbohatší přírodní zdroj vitamínu C. Podporuje imunitu, zdravou funkci ledvin a močového systému. Vynikající extrakt z ovocného plodu s omlazovacími účinky. Jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů C, 30x více než v pomeranči a 8x více než v rajčatech. Navíc v amalaki zůstává vitamín C i po vaření nebo usušení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Amalaki je přírodní bylinný přípravek s regeneračními účinky na tělo a mysl. Antioxidant, nejbohatší přírodní zdroj vitamínu C. Podporuje imunitu, zdravou funkci ledvin a močového systému. Vynikající extrakt z ovocného plodu s omlazovacími účinky. Jeden z nejbohatších zdrojů vitamínů C, 30x více než v pomeranči a 8x více než v rajčatech. Navíc v amalaki zůstává vitamín C i po vaření nebo usušení. Dále obsahuje chróm, zinek, měď, aminokyseliny, flavonoidy a karotenoidy. Afrodisiakum.

certifikáty: ECOCERT, USDA ORGANIC
vhodné pro: vnitřní užití
konzistence: kapsle
barva: světle hnědá
balení: skleněný obal, papírový přebal

dávkování: 1-2 kapsle denně s jídlem. Doporučuje se užívat nejméně jeden měsíc.
složení: Amalaki (Phyllanthus emblica), celulóza

země původu značky: Česká Republika
charakteristika značky: Společnost Spagyria, s. r. o., nabízí ojedinělé produkty založené na přírodní bázi, které odpovídají požadavkům pro kosmetiku a přírodní přípravky. Spagyria nabízí výhradně přírodní produkty. Vedle čajů a tablet Jiřího Janči i ajurvédské byliny v kapslích od další osobnosti Spagyrie - lékaře D.Freje. MUDr. David Frej je uznávaný lékař, který ve své praxi spojuje klasické evropské vzdělání a staré léčebné tradice. V naší zemi je také považován za předního znalce ájurvédské medicíny, prastarého systému, jehož domovem je Indie. Ajurvéda léčí mnoho nemocí - od běžného nachlazení počínaje až po chronické nemoci včetně chorob duše. Používá léky bez vedlejších účinků. Dr. Frej je autorem zasvěcené knihy Ájurvéda. Pravidelně publikuje v měsíčníku ReGeNeRaCe, kde také vede odborné semináře. Je garantem přírodních přípravků, nesoucích pečeť Dr. David Frej Original. Bylinné přípravky v kapslích jsou organického původu, testované firmou, mezinárodními organizacemi vydávajícími testy o nejvyšší kvalitě (např. USDA Organic)i v certifikované laboratoří ČR.

kontakt na výrobce:
Spagyria, s. r. o.
F. V. Veselého 2635/15
Horní Počernice
193 00 Praha 9
Česká republika
www.spagyria.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: Spagyria, s. r. o., F. V. Veselého 2635/15 , 193 00, Praha 9, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?