Biopurus Amarantový olej bio 100 ml

Biopurus Amarantový olej bio 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Amarantový olej je bohatý na riboflavin, vitamín B1, E, D a omega nenasycené mastné kyseliny. Je proto vhodný jako podpůrná léčba při cukrovce a srdečních onemocněních. Nejcenější látkou obsaženou v amarantovém oleji je skvalen, který je považován za anti- rakovinotvornou látku. Olej je proto dobré používat jako prevenci proti rakovině, obzlášť pri rakovině prsu. Amarantový olej také působí prot

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Amarantový olej je bohatý na riboflavin, vitamín B1, E, D a omega nenasycené mastné kyseliny. Je proto vhodný jako podpůrná léčba při cukrovce a srdečních onemocněních. Nejcenější látkou obsaženou v amarantovém oleji je skvalen, který je považován za anti- rakovinotvornou látku. Olej je proto dobré používat jako prevenci proti rakovině, obzlášť pri rakovině prsu.

Amarantový olej také působí proti plísňovým a infekčním onemocněním pokožky, proti atopickým ekzémům a dermatitidě. 100% přírodní amarantový olej neobsahuje přidaná barviva ani umělé konzervanty.

Použití: Při vnitřním použití užíváme 2- 3 čajové lžičky 20 minut před jídlem. Při vnějším použití natíráme postižená místa nejlépe 1- 2 denně.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: