Nobilis Tilia Amyris 10 ml

Nobilis Tilia Amyris 10 ml

Nobilis Tilia Amyris 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Éterický olej Amyris má skvělé uvolňující účinky na tělo i mysl, osvěžuje, povzbuzuje a působí antidepresivně. Silice se sladkou dřevitou vůní má dezinfekční schopnosti.

Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Amyris Nobilis Tilia má skvělé uvolňující účinky na tělo i mysl, osvěžuje, povzbuzuje a působí antidepresivně. Silice se sladkou dřevitou vůní má dezinfekční schopnosti, takže ji lze ve zředěné podobě použít také k ošetření poškozené pokožky nebo na pulzní body místo parfému.

Rostlinná silice lékopisné kvality má díky své uklidňující sladké dřevité vůni příjemné uvolňující a antidepresivní účinky na mysl. Pomáhá lépe se vyrovnat se stresem i nadměrnou zátěží, osvěžuje a mírní napětí. Má pozitivní účinky i na tělo, při aplikaci na pokožku působí antispazmaticky a je s oblibou využíván při křečích hladkého svalstva. Kromě toho, dle aromaterapie působí dřevitá vůně lehce afrodisiakálně.

Proti stresu a vyčerpání

Éterický olej Amyris Nobilis Tilia je vhodnou esencí ve chvílích, kdy se cítíte unavení a bez života. Amyris pomáhá v náročných obdobích zmírnit dopady stresu na lidský organismus. Ulevuje od nadměrného duševního vypětí a přináší vyčerpané mysli harmonii a uvolnění. Navíc krásně provoní váš domov a můžete jej dokonce používat místo parfému.

Vzpruha pro vaši duši

Jemná vůně amyrisu tak revitalizuje vaše tělo i mysl a pomůže vám zapomenout na všední starosti. Éterický olej z amyrisu působí blahodárně také na pokožku, kdy podporuje regeneraci. Amyris je přirozeně spazmolytický, proto ulevuje od křečí všeho druhu a uvolňuje stahy hladkého svalstva. Jeho sladká vůně s dřevitými tóny je rovněž oblíbeným afrodiziakem.

Kouzlo aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejích účinků. 

Použití: Pár kapek oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru.

Tip: Pár kapek éterického oleje můžete přidat do čistého rostlinného oleje či krému a vytvořit si tak vlastní jedinečnou vůni.

Upozornění: Nenanášejte na pokožku neředěný!

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Aromaterapeutické účinky: afrodiziakum, bodnutí hmyzem, nespavost a nervozita, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Z blogu8

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?