Mastic spa Anti-age sérum, Bio Eco 30 ml

SerDeep Hydra Serum

Mastic spa Anti-age sérum, Bio Eco 30 ml

Mastic spa Anti-age sérum, Bio Eco 30 ml

SerDeep Hydra Serum

Značka: Mastic spa
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Anti age sérum Bio Eco dodává suché pleti hydrataci díky bohatému složení s pryskyřicíimasticha a bambuckému máslu. Pokožku vyživuje, uzamyká v ní potřebnou hydrataci a brání předčasnému stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anti age sérum Mastic Spa Bio Eco dodává suché pleti potřebnou hydrataci díky bohatému složení s pryskyřicí masticha a bambuckému máslu. Tyto složky pokožku vyživují, uzamykají v ní potřebnou hydrataci a zabraňují předčasnému stárnutí.

Sérum SerDeep Hydra Mastic Spa má silné antioxidační účinky, čímž bojuje proti předčasnému stárnutí pleti. Vanilkový extrakt pleť stahuje a vypíná. Kofeinový a lecitinový komplex účinných látek zjemňuje pokožku, zmírňuje lokální podráždění a jemně tónuje a zpevňuje pleť.

Sojový olej a extrakty ze sóji společně s mastichovým olejem uklidňují pokožku, zatímco obsažené bambucké máslo hydratuje a podporuje regeneraci. Sérum obsahuje i tea tree olej a mastichu, které poskytují antibakteriální účinky. Díky tomu je vhodné i pro problematickou pleť.

Použití: Sérum aplikujte na suchou vyčištěnou pokožku obličeje a dekoltu a nechte vstřebat. Pro dosažení nejlepších výsledků kombinujte sérum s krémem pro suchou pleť Mastic Spa nebo s vaším oblíbeným pleťovým krémem. Sérum SerDeep Hydra je vhodné pro každodenní použití pro věkovou kategorii 25+.

Upozornění: Skladujte mimo dosah dětí. Je určeno pouze pro vnější použití. Pokud se objeví podráždění pleti, konzultujte vše se svým ošetřujícím lékařem. Sérum nepatří do očí.

Produktové řady: Mastic Spa Bio Eco

Typ pleti: anti age

Výrobce: Chios-Kallimasia, Valanas Area 2 , 821 00, Ag.Minas-Chios, Řecko

Z blogu7

Antipupínkový detektiv: masticha

Masticha - přírodní zázrak z ostrova Chios

Olej nebo sérum?

Sérum - klíč k dokonalé pleti

Sladká vanilka

Vše, co jste kdy chtěli vědět o séru, ale báli jste se zeptat

Zázrak v jediné kapce - přírodní pleťová séra

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?