Biopurus Anýzový olej 100 ml

Biopurus Anýzový olej 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Anýzový olej má výborné účinky na dýchací cesty. Pomáhá odkašlávat a léčí záněty horních cest dýchacích. Pozitivně také působí při problémech s trávením, nadýmáním a při žlučníkových onemocněních. Ženám pomáhá při menstruačních bolestech a s tím spojenými migrénami, závratěmi a křečemi. Při použití na pokožku olej působí jako přírodní repelent. Olej není vhodný pro osoby trpící epilepsií. Použit

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Anýzový olej má výborné účinky na dýchací cesty. Pomáhá odkašlávat a léčí záněty horních cest dýchacích. Pozitivně také působí při problémech s trávením, nadýmáním a při žlučníkových onemocněních. Ženám pomáhá při menstruačních bolestech a s tím spojenými migrénami, závratěmi a křečemi. Při použití na pokožku olej působí jako přírodní repelent. Olej není vhodný pro osoby trpící epilepsií.

Použití: Při vnitřním použití užíváme vždy 1 kávovou lžičku ráno a večer před jídlem. Vnější použití je vhodné hlavně při nachlezení, kdy olejem masírujeme hrudník, či přikládáme obklady.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: