Biopurus Arašídový olej bio 250 ml

Biopurus Arašídový olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Arašídový olej má lehkou příjemnou oříškovou chuť i vůni a je proto vhodný pro teplou i studenou kuchyni. Olej je výborný na smažení sladkých pokrmů, kterým dodá výtečnou chuť. Smažené jídlo se navíc tukem nenasákne tolik, jako když smažíme na klasických olejích. Arašídový olej se používá hlavně v asijské kuchyni. Kromě lahodné chuti přináší arašídový olej výhody pro naše zdraví. Olej má vysoký

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Arašídový olej má lehkou příjemnou oříškovou chuť i vůni a je proto vhodný pro teplou i studenou kuchyni. Olej je výborný na smažení sladkých pokrmů, kterým dodá výtečnou chuť. Smažené jídlo se navíc tukem nenasákne tolik, jako když smažíme na klasických olejích. Arašídový olej se používá hlavně v asijské kuchyni.

Kromě lahodné chuti přináší arašídový olej výhody pro naše zdraví. Olej má vysoký obsah nenasycených tuků, je zdrojem antioxidantů, vitamínu E a fytosterolů, které podporují zdravé srdce a krevní oběh. Konzumace arašídového oleje se doporučuje také při vyšší hladině cholesterolu.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: