Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

Nobilis Tilia Arganový krém 50 ml

(4 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný arganový krém pro zralou náročnou pleť dodává pokožce potřebné živiny, zjemňuje ji a chrání před známkami stárnutí díky složení bohatému na množství pečujících olejů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení4
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný arganový krém pro zralou náročnou pleť Nobilis Tilia dodává pokožce potřebné živiny, zjemňuje ji a chrání před známkami stárnutí díky složení bohatému na množství pečujících olejů. Kombinace arganového a makadamiového oleje společně s výtažky z rakytníku pokožku bohatě vyživují a dodávají jí potřebnou hydrataci.

Arganový krém pečuje o zralou suchou pokožku díky složení na základě rostlinných olejů, bambuckého másla a výtažků z rakytníku. Všechny tyto látky jsou bohaté na množství antioxidantů, nenasycených mastných kyselin a vitaminů, které pronikají hluboko do pokožky a aktivně ji regenerují.

Díky tomuto složení je zralá suchá pleť bohatě vyživena, současně lehce tonizována, posílena vůči nepříznivým vnějším vlivům a získává zdravý pěstěný vzhled. Lehký krém se do pokožky snadno vstřebává a spolehlivě proniká i do nejhlubších vrstev pokožky, kde o pleť bohatě pečuje.

Cenný arganový olej

Základ tohoto pleťového krému tvoří arganový olej, jenž je jedním z nejcennějších a nejdražsích olejů na světe. Roste pouze v omezené oblasti exotického Maroka a v jeho plodech se nacházejí prospěšné látky, které mají příznivý vliv na kvalitu pokožky obličeje i celého těla. Arganový olej je celosvětově oblíbený pro své výjimečné vlastnosti a je velmi častou součástí pleťových i tělových produktů.

Arganový olej

Prevence známek stárnutí

Arganový olej má silné vyživující vlastnosti a navrací pokožce její přirozenou pružnost. Díky tomu má skvělý vliv na zralou pokožku, kdy zmírňuje již vzniklé drobné vrásky a je prevencí proti vzniku dalších. Dokonale vyživená pokožka je totiž méně náchylná ke vzniku známek stárnutí a zachovává si dlouhodobě vypnutý  a mladistvý vzhled. 

Lehký vyživující krém

Ačkoliv je arganový krém skvělou volbou také pro suchou a namáhanou pokožku, nemusítete se bát, že by pleť nadměrně zatížil. Jeho textura je velice lehká a nezanáší póry či nevytváří na pokožce neprostupný film. Snadno se roztírá a rychle vstřebává do pokožky. Zanechává ji příjemně vláčnou a přirozeně zářící. Lze jej také používat pod make-up.

Přírodní oleje pro hebkou pleť

Arganový olej není jedinou účinnou složkou tohoto jemného pleťového krému. Naleznete zde také další oleje, jako je například slunečnicový, jenž je bohatý na vitaminy či stopové prvky nebo olej makadamový, který stimuluje přirozenou regenerační schopnost pokožky a obnovuje její vzhled. Bambucké máslo přidává výživu a panthenol pokožku zklidňuje.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje, krku i dekoltu a lehkou masáží rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: anti age, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Zklamání / Jeisa 29. 10. 2015 02:28

Tento krém je bohužel zklamáním... výsledky žádné, pleť spíš vysušuje. Vůně tedy nic moc. A mínusem je také to, že nemá víčko... co to je proboha za nápad, krém bez víčka?!

Jak pro koho / Mo-nika 17. 5. 2018 15:42

Mám citlivou a smíšenou pleť, zkusila jsem samostatně použít, pod make-up i bez, žádná sláva. Co mě nenadchlo, moc mi nevoní, až dráždí. Obal-produkt by měl mít víčko a konzistence je dost tekutá. Co mě nadchlo, když jsem produkt použila spolu s olejem na obličej 3 v 1 od Annemarie Börlind, tak zafungoval na pleti krásně. Ovšem pro mě, není krém opravdovou kvalitou pro zralou pleť.

Skvěle / Klára 1. 7. 2017 23:43

Nejlepší krém za poslední dobu. Přírodní navíc příjemné voní. Hydratuje, plet je taková sjednocena. Doporučuji a neucpava póry. Rychle se vstřebává

Dobře zvláčňuje / Petra 16. 8. 2013 14:26

Tenhle krém jsem koupila mamce(40+) a ráda ho používá, pleť hloubkově zvláční a hydratuje. Balení s pumpičkou je velice příjemné.

glycerin / 29. 12. 2016 22:34

Milovala jsem ho několik let, krásně voní, dobře se vstřebává, ale teď mě začal na obličeji pálit. Nové složní už glycerin obsahuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Související dotazy z poradny

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?