Nobilis Tilia Arganový olej, bio 50 ml

Nobilis Tilia Arganový olej, bio 50 ml

(3 hodn.)
Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio arganový olej dodává především zralé náročné pokožce potřebnou výživu a chrání ji před známkami stárnutí. Vhodný pro péči o všechny typy pleti i vlasů.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu7
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio arganový olej Nobilis Tilia dodává zralé náročné pokožce potřebnou výživu a zároveň ji chrání před známkami stárnutí. Olej je bohatý na množství vitaminů, nenasycených mastných kyselin a antioxidantů, které napomáhají aktivní regeneraci pleti, vyhlazují jemné vrásky a linky, pleť zjemňují a chrání před známkami stárnutí.

Arganový olej pečuje o zralou pokožku díky množství obsažených antioxidantů, jako je vitamin E, a také nenasycených mastných kyselin. Olej snadno pronikne i do hlubších vrstev pokožky, pleť hydratuje, lehce vypíná a dodává jí potřebné živiny. Zralá pokožka je tak posílena a získává zdravý pěstěný vzhled.

Čistý arganový olej pečuje nejenom o zralou suchou pleť, ale také o suché poškozené vlasy, popraskaná nehtová lůžka i lámavé slabé nehty. Arganový olej je vhodný pro péči o pokožku celého těla i vlasy, které posiluje a činí je odolnější vůči nepříznivým vnějším vlivům.

Vzácný arganový olej

Arganový olej Nobilis Tilia je jedinečný přípravek pro péči o pokožku tváře i celého těla. Obsahuje pouze čistý olej z argánie trnité bez přidaných konzervantů, parfemace či barviv. Arganový olej je jedním z vůbec nejdražších a je získáván z plodů rostliny rostoucí ve velmi omezené oblasti Maroka, kde je také nejčastěji používán pro péči o pokožku.

Luxusní péče

Arganový olej Nobilis Tilia je nabízen ve vysoké kvalitě, neboť je za studena lisovaný, což je metoda šetrná k účinným látkám v něm obsažených. Tak si olej ponechává maximální obsah vitaminů a stopových prvků, které se vstřebávají do pokožky a poskytují jí účinnou a hloubkovou péči. Arganový olej ve své čisté formě tak dodá vaší pleti to nejlepší.

Pro náročnou pleť

Arganový olej je obecně velice dobře snášen všemi typy pleti. Je vhodný na pokožku mastnou i suchou, neucpává póry a nezatěžuje pleť. V každém případě jej ale skutečně ocení také zralá a náročná pleť, která vyžaduje specifickou péči. Arganový olej působí jako důkladné vyživující sérum, které pokožku vypne a dokáže zpomalovat vznik známek stárnutí.

Vláčná a vypnutá pokožka

Vaše pokožka tak bude dokonale vyživená a získá zpět svou elasticitu a pěstěný vzhled. Arganový olej zároveň podporuje regeneraci pokožky a stimuluje její přirozenou obnovu. Olej z argánie ale můžete používat také na celé tělo místo tělového mléka, kdy získáte hedvábně jemnou pokožku. Arganový olej zároveň dodává lesk a sílu také vašim vlasům.

Použití: Malé množství oleje aplikujte ráno a/nebo večer na navlhčenou odlíčenou pokožku obličeje a lehkou masáží rozetřete.

Upozornění: Arganový olej má silné ovocně-karamelové aroma. Skladováním se jeho vůně pozvolna mění na vůni plísňového sýru.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Nůžky a manikúry, Oleje na vlasy

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy vlasů: poškozené vlasy, suché vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu7

Arganové zlato pro pleť, pokožku i vlasy

Aromaterapie pro těhotné

DIY regenerační vlasové masky

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

OCM navrátí pleť do rovnováhy

Recenze: Arganový olej Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?