Biopurus Arganový olej, dávkovač 100 ml

Biopurus Arganový olej, dávkovač 100 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Největším producentem arganového oleje je jihozápad Maroka, kde se arganové plody ručně sbírají a lisují. Za studena lisovaný 100% arganový olej je proto kvalitní a vysoce ceněný. Olej obsahuje množství vitamínu E, silného antioxidantu, který zaručuje pružnost pleti, a vitamínu A, který zabraňuje stárnutí pleti. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, včetně aknózní. Z arganového oleje si můžete

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Největším producentem arganového oleje je jihozápad Maroka, kde se arganové plody ručně sbírají a lisují. Za studena lisovaný 100% arganový olej je proto kvalitní a vysoce ceněný. Olej obsahuje množství vitamínu E, silného antioxidantu, který zaručuje pružnost pleti, a vitamínu A, který zabraňuje stárnutí pleti. Olej je vhodný pro všechny typy pleti, včetně aknózní.

Z arganového oleje si můžete udělat zábal na suché poškozené vlasy. Olej je vhodný i pro slabé lámavé nehty. Kromě kosmetických benefitů arganový olej pozitivně působí proti zánětům, urychluje hojení popálenin a působí proti ekzémům. 

Balení: 100 ml s pumpičkou.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: