Argital Arganový pleťový olej proti vráskám 50 ml

Argital Arganový pleťový olej proti vráskám 50 ml

Argital Arganový pleťový olej proti vráskám 50 ml

(1 hodn.)
Značka: Argital
Certifikáty: BDIH
Certifikát BDIH
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Arganový pleťový olej dodává hloubkovou výživu a hydrataci všem typům pleti a napomáhá bojovat proti vzniku vrásek. Přírodní složení s kvalitními oleji pečuje o pokožku a navrací jí mladistvý vzhled.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

Argital Arganový pleťový olej proti vráskám je skvělým přípravkem pro každodenní účinnou péči o pleť, pokud hledáte to nejlepší. Arganový olej je právem nazýván tekutým zlatem a je mimořádně ceněný pro své výjimečné vlastnosti. Je velice oblíbený pro péči o pokožku celého těla, obličeje i vlasů. Arganový olej má vynikající účinky na výživu pleti díky vyváženému složení mastných kyselin, pokožku hloubkově hydratuje, aniž by ji nadměrně zatížil.

Tento olej je skvělou prevencí proti vzniku vrásek. Revitalizuje kožní buňky a pomáhá podpořit jejich přirozenou regenerační schopnost. Dodává pleti všechny prospěšné látky, jako jsou vitaminy či antioxidanty, a chrání ji proti nepříznivým vnějším vlivům. Složení oleje je čisté, obsahuje pouze kvalitní přírodní oleje v harmonicky vyvážené směsi.

Olej z levandule má antiseptické a antibakteriální účinky, díky čemuž působí příznivě na mnohá kožní onemocnění jako je akné, dermatitida a podobně. Zároveň napomáhá zmírnit a zklidnit podráždění. Jojobový olej a olej z muškátové růže dodávají pleti pružnost a vitalitu. Pokožka bude vláčná, zářivá a sametově hebká.

Zlato pro vaši pleť

Arganový olej Argital dodává pleti hloubkovou výživu, bojuje proti známkám stárnutí pokožky a pomáhá sjednotit její tón. Arganový olej je velice často nazýván marockým zlatem, roste totiž pouze v této oblasti a díky svým vlastnostem je vysoce ceněný. Jedná se o jednu z vůbec nejcennějších ingrediencí pocházející z této slunné země, která si postupně získala oblibu po celém světě díky výjimečným účinkům na pokožku i vlasy. 

To nejlepší pro vaši pokožku

Arganový olej je bohatý na tokoferoly, karoten, esenciální mastné kyseliny a vitaminy A a E. Díky tomu stimuluje přirozenou regenerační schopnost kožních buněk a podporuje jejich obnovu. Navrací pleti mladistvý a svěží vzhled a je výborně snášen všemi typy pleti. Zároveň pokožku do hloubky vyživuje a navrací jí její přirozenou pružnost.

Zpomalte stárnutí

Arganový olej pleťový olej proti vráskám je čistým přírodním produktem, ve kterém nenajdete žádné zbytečné přidané chemické ingredience, pouze směs cenných rostlinných olejů. Oleje důkladně pečují o pokožku, aniž by ji zatěžovaly či zanechávaly ulepený pocit. Pleťový olej vždy nanášejte na lehce navlhčenou pokožku, díky tomu se velice rychle vstřebá a nezanechá mastný film a vlhkost v pokožce perfektně uzamkne. 

Výživa a zklidnění

V tomto pleťovém oleji najdete kromě arganového rovněž jojobový olej, který je svým složením nejblíže přirozenému kožnímu mazu a zásobuje pokožku nenasycenými mastnými kyselinami a antioxidanty. Levandulový olej má pak zklidňující účinky, zmírňuje podráždění a je přirozeně antibakteriální. Olej z růže podporuje regeneraci a zanechává pokožku zářivou a dokonale hebkou. 

Použití: Před použitím navlhčete pokožku. Několik kapek oleje naneste do dlaní a roztírejte konečky prstů.

Italská značka Argital je dominantním výrobcem přírodní kosmetiky na bázi zeleného jílu. Produkty mají řadu certifikátů, jako BDIH, ICEA, Demeter LAV, které jsou zárukou vysoké kvality a maximálních účinků přírodních surovin.

Typ pleti: anti age

Výrobce: ARGITAL, Via Della Tecnologia, 9 , 97015, Modica, Itálie

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?