Hanoju Aronia 100% šťáva 1 l

Hanoju Aronia 100% šťáva 1 l

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Šťáva z arónie je vitaminovou bombou, která napomáhá celkově posilovat organismus či ho očišťovat od škodlivých látek.

Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Aronia 100% šťáva od společnosti Hanoju neobsahuje žádné přidané cukry, umělá barviva ani aromata. Arónii neboli jeřabině černé se často a právem říká "vitaminová bomba". Její plody jsou bohaté na vitaminy C, E, P či skupiny B, organické kyseliny, jód či pektin. Mají příznivé účinky na štítnou žlázu, cévní systém a výborně se hodí pro celkové posílení organismu, protože jsou plné antioxidantů.

Černou jeřabinu lze užívat například při poruchách činnosti štítné žlázy. Napomáhá harmonizovat její činnost. Dále příznivě působí na cévní systém, konkrétně na pružnost a pevnost cév, a také na krevní tlak. Díky velkému obsahu vitaminu C v kombinaci s pektinem při pravidelné konzumaci pomáhá snižovat riziko vzniku skleróz. Arónie také působí protizánětlivě, celkově posiluje organismus a významně přispívá k detoxikaci a podpoře činnosti jater a ledvin.

Dávkování: Dospělí užívají pravidelně 2x denně 50 ml šťávy, ideálně 30 minut před jídlem. Před použitím dobře protřepejte.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu4

Co dát veganům pod stromeček?

Mocná síla severských rostlin

Proč je pro naše tělo důležitý jód?

Proč jsou superpotraviny super

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?