Hanoju Ashwagandha 100 g

Hanoju Ashwagandha 100 g

Značka: Hanoju
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

"Indický ženšen" ashwagandha dodává tělu novou energii, napomáhá zlepšovat celkovou fyzickou i duševní kondici a lépe se vyrovnat se stresovými situacemi.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Ashwagandha od firmy Hanoju je práškem z byliny vitánie snodárné, rovněž známé jako "indický ženšen". Jde o jednu z nejvýznamějších bylin ajurvédy, která tělu dodává novou energii, má antioxidační účinky a brání předčasnému stárnutí. Ashwagandha je bohatá na esenciální mastné kyseliny, polyfenoly či alkaloidy, které mají prospěšný vliv na organismus.

Ashwagandha díky obsahu esenciálních mastných kyselin napomáhá snižovat cholesterol a přispívá ke správné činnosti nervového systému. Má výrazné antioxidační účinky, chrání tělo před působením škodlivých vnějších vlivů, a pomáhá tak předcházet předčasnému stárnutí. Jedním z hlavních účinků ashwagandhy je také schopnost posilovat energii a celkovou fyzickou i duševní kondici. Díky svým sedativním účinkům rovněž napomáhá se lépe vypořádat se stresovými situacemi.

Dávkování: 3 gramy prášku rozmíchejte v 250 ml vody nebo ovocné šťávy. Užívejte 1-2krát denně, nejlépe 30 minut před jídlem.

Upozornění: Doplněk stravy není určený pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Ostatní kategorie: Žíly a krevní oběh

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?