Sodasan Aviváž Eko 750 ml

Sodasan Aviváž Eko 750 ml

Značka: Sodasan
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Eko aviváž Sodasan zcela přirozeně neutralizuje zbytky pracího prostředku na prádle kyselinou citrónovou. Samozřejmě se také stará o jemně ovocnou vůni prádla a zjemňuje ho. Vaše textilie budou po vyprání hladší a lehčí na žehlení. Na barevné prádlo, vlnu i hedvábí. Přidává se při posledním máchání. Pomáhá z prádla vypláchnout zbytky pracího prostředku, oživuje barvu, rovná vlákna a celkově zjemňu

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Eko aviváž Sodasan zcela přirozeně neutralizuje zbytky pracího prostředku na prádle kyselinou citrónovou. Samozřejmě se také stará o jemně ovocnou vůni prádla a zjemňuje ho. Vaše textilie budou po vyprání hladší a lehčí na žehlení. Na barevné prádlo, vlnu i hedvábí. Přidává se při posledním máchání. Pomáhá z prádla vypláchnout zbytky pracího prostředku, oživuje barvu, rovná vlákna a celkově zjemňuje látku.

certifikáty: ECOCERT, VEGAN, ECO GARANTIE
vhodné pro: bílé i stálobarevné prádlo
konzistence: tekutá
barva: oranžová
balení: plastový obal

použití: Vlijte jeden uzávěr do dávkovače na aviváž vaší pračky (40 ml). Pro ruční praní budete potřebovat polovinu uzávěru (20 ml).
složení: voda (>30%), kyselina citrónová (15-30%), xanthan (

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Sodasan Wasch- und Reinigungsmittel GmbH, Rudolf-Diesel-Str. 19 , 26670, Uplengen, Německo

Z blogu1

10 důvodů, proč přejít na ekodrogerii

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?