Vedic Aroma Ayurvédská osvěžující voda Jyoti

Vedic Aroma Ayurvédská osvěžující voda Jyoti

Značka: Vedic Aroma
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Nebeské květy indického jasmínu (Jasminum Sambac) v kombinaci s hořkým pomerančem typu Petitgrain Bogarade (Citrus Aurantium var. Amara) a mandarinky z italské Kalábrie. Ideální pro letní období! Vůně jemná, osvěžující, velmi lehká. Ved Aroma a Vedic Aroma * zcela přírodní složení * certifikované organizacemi a institutyNatrue, NSF, IMO SCES Control, NC ECO Control * aromaterapeutické účinky *

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Nebeské květy indického jasmínu (Jasminum Sambac) v kombinaci s hořkým pomerančem typu Petitgrain Bogarade (Citrus Aurantium var. Amara) a mandarinky z italské Kalábrie.

Ideální pro letní období!
Vůně jemná, osvěžující, velmi lehká.

Ved Aroma a Vedic Aroma
* zcela přírodní složení
* certifikované organizacemi a institutyNatrue, NSF, IMO SCES Control, NC ECO Control
* aromaterapeutické účinky
* v souladu s Ayurvédou
* švýcarský výrobce

V nabídce značky Ved Aroma najdete přes 170 druhů jednotlivých esenciálních olejů, jejich směsí, květových hydrolátů, macerátů a nosných olejů té nejvyšší kvality. Použité složky pocházejí z divoce rostoucích či ekologicky pěstovaných květů, bylin a dřev.
Vedic Aroma uvádí 100% přírodní vůně namíchané z esenciálních olejů, absolute verzí esenciálních olejů a květových hydrolátů dle Ayurvédy, jako vědy o životě, přinášející štěstí (Soubhagya), jas (Kanti) a sílu (Balam).

Obecné rozdělení vůní dle koncentrace esenciálních olejů v alkoholu či hydrolátu:
Parfum 15-40%
Eau de Parfum 10-20%
Eau de Toilette 5-15%
Eau de Fraicheur3-12%
Eau de Cologne 3-8%

Filosofie
Výrobce vyznává Ayurvédu a její holistické poznatky jako cestu k harmonii. Fyzické zdraví a pocit pohody získáme celostním přirozeným přístupem. Esenciální oleje uchovávají esenci (duši) rostliny a při použití probouzejí vnitřní inteligenci Vaší mysli a těla.
Aromaterapie je velmi populární doplňková terapie při nerovnováze. Efektivita olejů velmi úzce souvisí s jejich čistotou a koncentrací. Jakékoliv příměsi mění energii, aroma a účinek olejů.
Nejvyšší kvalitu zaručuje pěstování rostlin dle zásad ekologického zemědělství bez použití herbicidů, pesticidů, chemického hnojiva. Poptávka po bio produkci obecně roste, ale i tak je pěstování velmi náročné na čas a také obnáší větší rizika díky působení vnějších vlivů.
Pomalá destilace za nízkých teplot také velice ovlivňuje výslednou čistotu a potenci olejů. Při rychlé destilaci za vysokých teplot a tlaku oleje ztrácí některé své účinné složky.
Některé rostliny nejsou ideální pro zpracování destilací, ztratily by aroma, některé účinky nebo potenci. Řešením jsou tzv. „absolute verze“, tedy několikaprocentní olejové extrakty získané formou výluhu či tinktury.
Aromatické vůně byly po tisíce let používány pro duchovní, léčebné a kosmetické účely. Poznatky o nich můžeme nalézt ve védské literatuře z Indie, ve starověké Číně, Egyptu, Babylóně, v řecké a románské civilizaci až po středověk. Ke znovunalezení a postupné obrodě aromaterapie došlo ve dvacátém století s objevy chemika Gattefosse a doktora Valneta ve Francii. Historické záznamy detailně popisují návody pro přípravu napařování, tablet, prášků, mastí a olejových bází pro použití na nejrůznější symptomy. Dnešní aromaterapie je kontrolovanou doplňkovou léčbou celostních medicín, podporuje psychologickou harmonii a fyzické zdraví.
Esenciální olej obsahuje esenci, energii a duši rostliny ve formě malých kapiček či pytlíčků v květech, listech, plodech, semenech, větvích, jehličí, kořenech nebo kůře rostlin a získává se parní destilací, lisováním nebo extrakcí louhováním.

MaharishiVedicOrganicAgricultureGlobal Ltd
MaharishiAyurvedaProductsEurope B.V.
www.vedaroma.com
www.vedic-aroma.org

Značka Vedic Aroma nabízí ajurvédské aromaterapeutické produkty v podobě parfémů, toaletních vod atd., které díky svým přírodním vůním navozují harmonický stav těla i duše.

Výrobce: Maharishi Vedic Organics Europe Sagl, Via Laveggio 3 , CH-6588, Stabio, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

Ájurvéda - co jste o ní možná nevěděli

Jak menstruační cykly ovlivňují vnímání vůní

Jak si vybrat tu pravou vůni

Jaká tajemství skrývá Vedic Aroma?

Je váš parfém toxický?

Proč si vybrat přírodní parfém?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Specifická označení: ájurvédské produkty

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.