Organic India B-free, kapsle 60 ks

Organic India B-free, kapsle 60 ks

Značka: Organic India
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Breathe Free je přírodní bylinný přípravek posilující dýchací systém. Zlepšuje funkci plic a snižuje zahlenění. Napomáhá podporovat vykašlávání hlenu u vlhkého kašle.certifikáty: BIO, ECOCERT, USDA ORGANICvhodné pro: vnitřní užitíkonzistence: kapslebarva: světle hnědábalení: skleněný obal, papírový přebaldávkování: 1-2 kapsle denně s jídlem po dobu tří měsíců nebo podle doporučení. Doporučuje se u

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Breathe Free je přírodní bylinný přípravek posilující dýchací systém. Zlepšuje funkci plic a snižuje zahlenění. Napomáhá podporovat vykašlávání hlenu u vlhkého kašle.

certifikáty: BIO, ECOCERT, USDA ORGANIC
vhodné pro: vnitřní užití
konzistence: kapsle
barva: světle hnědá
balení: skleněný obal, papírový přebal

dávkování: 1-2 kapsle denně s jídlem po dobu tří měsíců nebo podle doporučení. Doporučuje se užívat nejméně jeden měsíc.
složení: Puškarmul (Inula racemosa), Krišna Tulsi (Ocinum sanctum), Vibhitaki (Terminalia belerica), celulóza

země původu značky: Česká Republika
charakteristika značky: Společnost Spagyria, s. r. o., nabízí ojedinělé produkty založené na přírodní bázi, které odpovídají požadavkům pro kosmetiku a přírodní přípravky. Spagyria nabízí výhradně přírodní produkty. Vedle čajů a tablet Jiřího Janči i ajurvédské byliny v kapslích od další osobnosti Spagyrie - lékaře D.Freje. MUDr. David Frej je uznávaný lékař, který ve své praxi spojuje klasické evropské vzdělání a staré léčebné tradice. V naší zemi je také považován za předního znalce ájurvédské medicíny, prastarého systému, jehož domovem je Indie. Ajurvéda léčí mnoho nemocí - od běžného nachlazení počínaje až po chronické nemoci včetně chorob duše. Používá léky bez vedlejších účinků. Dr. Frej je autorem zasvěcené knihy Ájurvéda. Pravidelně publikuje v měsíčníku ReGeNeRaCe, kde také vede odborné semináře. Je garantem přírodních přípravků, nesoucích pečeť Dr. David Frej Original. Bylinné přípravky v kapslích jsou organického původu, testované firmou, mezinárodními organizacemi vydávajícími testy o nejvyšší kvalitě (např. USDA Organic)i v certifikované laboratoří ČR.

kontakt na výrobce:
Spagyria, s. r. o.
F. V. Veselého 2635/15
Horní Počernice
193 00 Praha 9
Česká republika
www.spagyria.cz

Organic India nabízí bylinné doplňky stravy, čaje nebo koření v bio kvalitě. Doplňky stravy ve formě kapslí přitom využívají poznatků ajurvédy, a nabízejí tak efektivní péči pro posílení celkové odolnosti organismu.   

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: Ecce Vita, spol. s r.o., U Pernikářky 111/2a , 150 00, Praha 5, Česká republika

Z blogu1

Chřipka a možnosti její léčby

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?