Saloos Balzám bio karité Na nehty 19 ml

Saloos Balzám bio karité Na nehty 19 ml

(3 hodn.)
Značka: Saloos
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
100
Skladem > 5 ks
Možnosti dodání: již zítra u vás
Praha, OC DBK > 2 ks / Praha, Karlín > 2 ks / Praha, Palác Lucerna > 2 ks

Malé balení balzámu je vhodné do každé kabelky a můžete ho tak použít kdykoliv během dne. Pravidelné používání posiluje nehty, předchází vzniku záděrek a hydratuje nehtovou kůžičku.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu8
Hodnocení3
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám bio karité Na nehty Saloos je unikátním mixem bambuckého másla a dalších rostlinných olejů, které pečují každý den o nehty a nehtová lůžka. Malé balení balzámu je vhodné do každé kabelky a můžete ho tak použít kdykoliv během dne. Pravidelné používání posiluje nehty, předchází vzniku záděrek a hydratuje nehtovou kůžičku. Pro krásné a silné nehty.

Vysoce účinný balzám je určený ke každodenní péči o nehty a nehtová lůžka. Jemnou kůži v okolí nehtů regeneruje a zvláčňuje. Při pravidelném ošetřování zabraňuje záděrům a popraskání. Balzám v kombinaci s dýňovým olejem, který obsahuje velké množství zinku, má blahodárný vliv na zpevnění a posílení nehtů.

Pro krásné nehty

Balzám bio karité Na nehty od Saloos bude vaším malým pomocníkem pro krásné a zdravé nehty. Díky kompaktnímu balení se snadno schová v jakékoliv kabelce či kosmetické taštičce a je vždy připraven k použití. Vydatný balzám pečuje o namáhanou kůžičku v okolí nehtů, jež velice často bývá vysušená či popraskaná a je vhodný pro každodenní použití. 

Příjemná textura

Balzám má velice příjemnou konzistenci, která taje po kontaktu s přirozeně teplou pokožkou a výborně se vstřebává. Balzám je intenzivní péčí s koncentrovaným obsahem účinných látek, díky tomu vás ihned zachrání v jakékoliv situaci. Balzámu proto nanášejte pouze malé množství a vetřete do kůžiček v okolí nehtů. Díky pravidelné péči o kůžičky vylepšíte kvalitu a urychlíte růst svých nehtů. 

Přírodní másla a oleje

Balzám neobsahuje vodu, díky tomu je dán větší prostor účinným a pleti prospěšným látkám, které jí dodávají intenzivní péči. Základ tvoří bambucké máslo, jehož výhodou je výborná snášenlivost všemi typy pokožky. Bambucké máslo nezatěžuje ani citlivou pokožku, nezpůsobuje podráždění, a je díky tomu perfektní i pro namáhanou nehtovou kůžičku. 

Výživa a ochrana pokožky

Balzám na nehty navíc obsahuje také sezamový olej, jež má silné vyživující schopnosti a účinně brání vysoušení pokožky. Přírodní vosky pak působí jako dlouhodobá ochrana proti vysušení, zejména při častém mytí rukou. Obsažený dýňový olej je má vysoký podíl zinku, který posiluje a zpevňuje rostoucí nehty

Použití: Bambucké máslo je za pokojové teploty tuhé. Taje při teplotě 36-38 °C. Malé množství másla naberte na prst a poté aplikujte na nehty a nehtová lůžka.

Česká značka přírodní kosmetiky Saloos vstoupila na trh s prodejem 100% přírodních esenciálních olejů pro aromaterapii. Sortiment se záhy rozšířil o tělové a masážní oleje, bio karité balzámy, regenerační pleťové oleje a mnohé další. Výrobky neobsahují žádné umělé konzervanty a barviva, syntetickou parfemaci či ropné produkty. Jako první v České republice získala firma Saloos certifikaci CPK BIO.

Ostatní kategorie: BiOOO klub

Produktové řady: Saloos Bio Karité

Výrobce: M+H, Míča a Harašta s.r.o., Terronská 19 , 160 06, Praha, Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu8

13 letních maličkostí, které můžete udělat pro své nohy

Aromaterapie pro děti

Bambucké máslo: nuda v kosmetice?

Dokonalá péče o ruce v zimě

Novinka v Saloos Bio Královské péči o pleť: Mladistvý a svěží bergamot

Po létě svou pleť rozmazlete

Podle nosa poznáš kosa, podle rukou věk

Stálice Saloos

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: pevná

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Saloos Bio Karité

Nenašli jste to pravé? Co tohle?