Nobilis Tilia Balzám kokosová fantazie 100 ml

Nobilis Tilia Balzám kokosová fantazie 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK BIO
Certifikát CPK BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám kokosová fantazie pečuje o všechny typy pleti díky složení bohatému na množství nenasycených mastných kyselin a vitaminů. Kůži zjemňuje a hojí, vlasy regeneruje a chrání před dehydratací.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu6
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám kokosová fantazie Nobilis Tilia pečuje o všechny typy pleti díky složení bohatému na množství nenasycených mastných kyselin, antioxidantů a vitaminů. Tyto složky pleť i vlasy zjemňují, posilují a činí je odolnější vůči nepříznivým vnějším vlivům. Čistý kokosový olej je vhodný nejen k péči o tělo a vlasy.

Kokosový olej obsahuje množství nenasyceným mastných kyselin, vitaminů a antioxidantů, které pleť aktivně vyživují a pečují o ni. Významný je podíl kyselin laurové, kaprylové a kapronové, které mají výborné antibakteriální, antimykotické a antiseptické účinky.

Olej tak spolehlivě působí proti vzniku drobných zánětů, a navíc chrání pleť před rozšířením mykóz. Čistý kokosový olej lze aplikovat na pokožku celého těla a vlasy, za jeho pomoci lze léčit kožní mykózy i drobné záněty.

Používejte na celé tělo

Balzám Kokosová fantazie Nobilis Tilia je univerzálním produktem, který můžete použít na pokožku těla téměř od hlavy až k patě. Tento hutný a vydatný balzám dodává pokožce intenzivní výživu a je vhodný na všechna vysušená místa, zejména pak velmi vysušené partie, jako jsou lokty, kolena či paty.

Intenzivní péče

Balzám Nobilis Tilia je koncentrovanou péčí o vaši pokožku. Díky maximálně šetrnému složení bez přidané parfemace, parabenů či konzervantů je vhodný na všechny typy pokožky. Kokosový balzám Nobilis Tilia je vhodný pro celou rodinu a nejen, že ošetří vysušenou a popraskanou pokožku, ale navíc ji i krásně provoní sladkou kokosovou vůní.

Multifunkční kokosový olej

Kokosový olej má skutečně mnoho tváří, jedná se o jednu z nejuniverzálnějších ingrediencí v přírodní kosmetice vůbec. Kokosovým olejem nahradíte své běžné tělové máslo či mléko, když jej nanesete na vlhkou pokožku po koupeli či sprchování. Kokosový olej můžete dokonce přidat přímo do koupele pro dokonale vláčnou a jemnou pokožku.

Pro dokonale jemnou pokožku

Kokosový olej podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, zanechává ji hebkou a zářící. Chrání ji před vysušením, popraskáním a předčasným stárnutím a stimuluje její hojení. Kokosový olej můžete použít také na vysušené vlasy, kterým dodá opět lesk a elasticitu. Olej z kokosového ořechu je vhodný rovněž na odličování.

Použití: Malé množství balzámu rozpusťte v dlaních a aplikujte na vlhkou pokožku těla či do vlasů.

Tip: Balzám funguje skvěle také jako zábal na suché poškozené vlasy, které regeneruje a zaceluje jejich strukturu. Balzám stačí rovnoměrně aplikovat do délek vlasů a nechat působit alespoň 10 minut.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Ostatní kategorie: Oleje na vlasy

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, suchá pleť

Typy pokožky: alergická pokožka, citlivá pokožka, normální pokožka, suchá pokožka

Typy vlasů: normální vlasy, poškozené vlasy

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu6

6 důvodů pro 100% rostlinné oleje

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Jak pečovat o vlasy v létě?

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Po létě svou pleť rozmazlete

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: hutná krémová

Obal: plastový

Vonné složky: kokos

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?