Benecos Balzám na rty 4,5 g

Benecos Balzám na rty 4,5 g

Značka: Benecos
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty Benecos je vyroben ze 100% přírodních složek v bio kvalitě, které pečují o namáhanou pokožku rtů, zanechávají rty vláčné a jemné. Balzám na rty obsahuje: Olivový a jojobový olej, které patří mezi tradiční pečující oleje, hydratují a vyživují. Včelí vosk, který chrání a vyhlazuje rty. Bambucké máslo, které vyživuje a navíc přirozeně chrání před slunečním zářením. Vitamín E, který

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty Benecos je vyroben ze 100% přírodních složek v bio kvalitě, které pečují o namáhanou pokožku rtů, zanechávají rty vláčné a jemné. Balzám na rty obsahuje:

Olivový a jojobový olej, které patří mezi tradiční pečující oleje, hydratují a vyživují.

Včelí vosk, který chrání a vyhlazuje rty.

Bambucké máslo, které vyživuje a navíc přirozeně chrání před slunečním zářením.

Vitamín E, který působí proti stárnutí jemné pokožky rtů.

Praktické balení v tyčince vám umožní vzít balzám kamkoliv s sebou a použít kdykoliv během dne. Vysoký obsah včelího vosku ochrání vaše rty, zatímco přírodní oleje a bambucké máslo je hydratují a vyživují. Při pravidelném používání budou vaše rty jemné, hladké a dokonalé... připravené na sladký polibek.

Benecos je německá značka přírodní dekorativní kosmetiky. V sortimentu značky najdeme kosmetiku pro každodenní použití. Moderní image značky se snoubí s čistě přírodním složením. Benecos je stylový, městský a trendy. Elegantní a módní. Zapomeňte na svou běžnou kosmetiku, vyzkoušejte Benecos.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Benecos natural beauty, Londýnská 59 , Praha 2, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?