Cosm´etika Balzám na rty

Cosm´etika Balzám na rty

Značka: Cosm´etika
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám na rty značky Cosm'etika je 100% přírodní, obsahuje ricinový a meruňkový olej, který pečuje o citlivou pokožku rtů, candelila vosk, který je chrání před nepříznivým životním prostředím, a perilový olej, který působí protizánětlivě. Balzám je vhodný i pro vegany, neobsahuje totiž včelí vosk ani lanolin. Praktické balení v tyčince je vhodné pro cestování a použití kdykoliv během dne. Na

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na rty značky Cosm'etika je 100% přírodní, obsahuje ricinový a meruňkový olej, který pečuje o citlivou pokožku rtů, candelila vosk, který je chrání před nepříznivým životním prostředím, a perilový olej, který působí protizánětlivě. Balzám je vhodný i pro vegany, neobsahuje totiž včelí vosk ani lanolin.

Praktické balení v tyčince je vhodné pro cestování a použití kdykoliv během dne. Navíc hravý design balení povzbudí vaši každodenní dobrou náladu.

TIP: Použijte balzám jako pečující bázi pod rtěnku. Nejdříve aplikujte balzám na rty Cosm'etika, který rty vyhladí, vyživí a připraví je pro další makeup. Poté rty vymalujte svou oblíbenou rtěnkou. Díky pečujícímu balzámu, rtěnka lépe přilne ke rtům, balzám také mírně ztlumí její odstín, takže jakákoliv intenzivně barevná rtěnka bude nositelná i během všedního dne.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Michaela Kochanová, Podkrušnohorská 2052 , 43601, Litvínov, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?