Figs and Rouge Balzám na rty Rambling Rose 8 ml

Figs and Rouge Balzám na rty Rambling Rose 8 ml

Značka: Figs and Rouge
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Ovocný vitamínový balzám pro suché rty. Jemný a šťavnatý jako zralé višně. Dokonalá péče 2 v 1 - přírodní balzám a lesk.Popis:Kouzelné multifunkční balzámy z Bambuckého másla si zamilujete. Delikátně jemné složení zásobuje pokožku rtů výživnými látkami a poskytuje jim dokonalou hydrataci. Pro jemné rty, ruce , lokty i nožky.Bez minerálních olejů!100% čisté - 100% Bio - 100% PřírodníPožití:Vmasíruj

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Ovocný vitamínový balzám pro suché rty. Jemný a šťavnatý jako zralé višně. Dokonalá péče 2 v 1 - přírodní balzám a lesk.

Popis:
Kouzelné multifunkční balzámy z Bambuckého másla si zamilujete. Delikátně jemné složení zásobuje pokožku rtů výživnými látkami a poskytuje jim dokonalou hydrataci. Pro jemné rty, ruce , lokty i nožky.
Bez minerálních olejů!
100% čisté - 100% Bio - 100% Přírodní

Požití:
Vmasírujte do míst, kde potřebujete mít pokožku hedvábně jemnou a vláčnou.

Ingredience:
Helianthus Annuus Seed Oil, Butyrospermum Parkii Fruit Butter, Cera Alba, Glycerin, Vanilla Planifolia Fruit Extract, Citrus Aurantium Dulcis Peel Oil, Prunus Ceratus Fruit Extract, Mentha Piperita Leaf Oil, *Limonene, *Linalool, *Benzyl Benzoate, *Benyzl Salcylate, *Farnesol, *Gernaiol, *Isoeugenol, *Citral (Organically Produced)

*(Naturally occurring component of essential oils)

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?