Annemarie Börlind Balzám na ruce 50 ml

Annemarie Börlind Balzám na ruce 50 ml

Annemarie Börlind Balzám na ruce 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzám intenzivně hydratuje namáhanou pokožku rukou, udržuje ji krásně hebkou a vláčnou a zároveň posiluje nehty. Obsahuje bylinné výtažky, které mají protizánětlivé účinky a zklidní případné podráždění.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzám na ruce Annemarie Börlind představuje intenzivní péči o namáhanou pokožku rukou i nehty. Komplex účinných látek hydratuje hrubou či popraskanou pokožku a díky obsahu posilujících přírodních výtažků ji vyhlazuje a chrání před škodlivými vnějšími vlivy i předčasným stárnutím. Konzistence krému se rychle vstřebává a nezanechává na pokožce mastný film.

Balzám obsahuje termální vodu ze Schwarzwaldu, která namáhané pokožce dodává množství minerálních látek i tolik potřebnou hydrataci. Složení je obohacené o bambucké máslo či sojový olej, jež se postarají o to, aby pokožka rukou zůstala krásně jemná a vláčná po celý den. Zároveň do hloubky regenerují suchou či rozpraskanou pokožku, pomáhají odstraňovat záděry a posilují nehty.

Složení balzámu je obohacené o výtažky z vilínu, měsíčku či heřmánku, které jsou známé svými zklidňujícími a protizánětlivými účinky, zjemňují hrubou kůži a pomáhají zmírňovat projevy kožních alergií. Vitamin E chrání pokožku rukou před škodlivými vnějšími vlivy, které mohou způsobit její předčasné stárnutí, a éterické oleje balzámu dodávají příjemnou vůni.

Použití: Malé množství krému naneste na hřbety rukou a pečlivě promasírujte, aby se textura vstřebala. Opakujte během dne dle potřeby.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Ruce a nehty jsou nejlepší vizitka

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?