Nobilis Tilia Balzám po holení s tamanu olejem 100 ml

Nobilis Tilia Balzám po holení s tamanu olejem 100 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jemný zklidňující balzám po holení regeneruje pokožku díky obsahu pečujícího tamanu oleje. Pleť je zjemněna, zklidněna, ochráněna před vznikem drobných zánětů a zároveň získává potřebnou hydrataci.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Jemný zklidňující balzám po holení Nobilis Tilia regeneruje mužskou pokožku díky obsahu pečujícího tamanu oleje. Pleť je zjemněna, zklidněna, ochráněna před vznikem drobných zánětů a zároveň získává potřebnou hydrataci. Obsažené výživné oleje o pokožku pečují, zklidňují ji a současně chrání před známkami předčasného stárnutí.

Základ zklidňujícího balzámu je tvořen jojobovým olejem bohatým na množství nenasycených mastných kyselin a také vitaminu E. Olej tak spolehlivě pronikne do hlubších vrstev pleti, pokožku vyživuje a posiluje. Jojobový olej v kombinaci s olejem z kalaby pleť po holení aktivně vyživuji a zároveň zklidňuji. O posílení pleti se postará panthenol, který současně eliminuje případná podráždění a léčí drobné řezné ranky. Balzám se tak spolehlivě postará o specifické potřeby mužské pleti po holení, dodá pokožce dávku výživy, hydratace i zklidnění.

Zklidnění pokožky

Balzám po holení Nobilis Tilia s tamanu olejem je určen pro každého muže, který chce ulevit své pokožce i celému tělu od chemikálií a nehodlá dělat kompromisy ohledně složení. Tento balzám po holení je vyroben speciálně s ohledem na specifika mužské pokožky, kterou zklidňuje, hydratuje a zanechává ji jemnou a vláčnou.

Kvalitní ingredience

Tento balzám po holení Nobilis Tilia je dostatečně šetrný i k té nejcitlivější pokožce a dodává jí množství vitaminů, minerálů a dalších stopových prvků. Balzám po holení obsahuje jojobový olej, který je ze všech olejů nejpodobnější přirozenému kožnímu mazu a pokožku tak zvláčňuje, aniž by ji zatěžoval či ucpával póry. Jemný balzám se velice rychle vstřebává a nezanechává ulepený pocit.

Pro hladce oholenou pokožku

Jojobový olej je zároveň bohatý na obsah nenasycených kyselin a obsahuje rovněž vitamin E, který je silným antioxidantem a bojuje proti volným radikálům. Lehký krémový balzám dokáže ihned zklidnit zarudnutí pokožky a zmírnit nepříjemné příznaky, jako je pálení či svědění pleti. Panthenol pak chrání proti opětovnému podráždění a pomáhá udržet v pokožce hydrataci.

Použití: Malé množství balzámu aplikujte čistou pokožku obličeje a lehce rozetřete. Používejte nejlépe po každém holení.

Tip: Balzám můžete bez obav použít i k péči o oholené nohy.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

/ Lenka 18. 3. 2019 21:00

Manžel používá na obličej a je spokojený, já ho používám na oholené nohy a jsem taky spokojená :-) zabraňuje červeným tečkám a krásně hydratuje.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: lehká krémová

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?