Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth 50 ml

Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth 50 ml

Nobilis Tilia Balzamický krém Elizabeth 50 ml

Značka: Nobilis Tilia
Certifikáty: CPK
Certifikát CPK
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Balzamický krém Elizabeth pečuje o potřeby suché citlivé pokožky díky obsahu výživných olejů, rostlinných másel a bylinných výtažků. Krém pokožku vyživuje a aktivně regeneruje.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Balzamický krém Elizabeth Nobilis Tilia pečuje o potřeby suché citlivé pokožky díky obsahu výživných olejů, rostlinných másel a bylinných výtažků. Krém pokožku vyživuje, aktivně regeneruje a uzamyká v ní tolik potřebnou hydrataci. Díky jednoduchému složení bez přidané chemické parfemace je krém velice jemný, a je tak vhodný i pro citlivou pleť.

Základ krému je tvořen mandlovým olejem, který je bohatý na množství vitaminů a živin. Pokožku vyživuje do hloubky, posiluje ji a zároveň chrání před dehydratací a působením nepříznivých vnějších vlivů. Olej je mimo jiné bohatý na vitamin E, silný antioxidant chránící pleť před vznikem vrásek a známkami stárnutí.

Mandlový olej v kombinaci a bambuckým máslem a výtažky z Aloe vera o pokožku bezvadně pečuje, dodává jí potřebné živiny a minerální látky, činí ji odolnější vůči poškození i přesušení. Díky jednoduchému avšak účinnému složení je krém vhodný pro suchou pokožku náchylnou k dehydrataci a vzniku nevzhledných suchých šupinek.

Jemná a hydratovaná pokožka

Balzamický krém Elizabeth od Nobilis Tilia přinese suché a citlivé pokožce pořádnou dávku hydratace a aktivně podpoří její regeneraci. Balzamický krém Elizabeth, jak už název napovídá, je skutečným balzámem, který dodává pokožce vše, co potřebuje, aniž by ji zatížil. Rychle se vstřebává, nezanechává mastný či ulepený pocit a je vhodný rovněž pod make-up. 

Výživa pro suchou pleť

Krém Elizabeth výborně pečuje o všechny typy pleti, ale nejvíce z něj bude benefitovat pleť suchá. Vyvážené složení s přírodními másly a oleji dodává pokožce dostatečnou výživu a pomáhá ji dlouhodobě chránit před vysušením či podrážděním. Krém je vhodný pro denní i večerní použití a díky hedvábně jemné konzistenci je velice příjemný na pokožce.

Dokonalá hebkost díky aloe

Krém rovněž obsahuje olej sojový, který dodává pokožce bohatou výživu a ihned odstraní suché šupinky a nepříjemné pnutí pokožky. Výtažek z aloe vera pak pokožku zklidňuje a zároveň podporuje její hydrataci. Aloe vera rovněž podporuje přirozené regenerační procesy v pokožce, zmírňuje podráždění a zarudnutí a urychluje hojení. 

Šetrná péče

Základ krému pak tvoří mandlový olej a cenné bambucké máslo. Mandlový olej je jedním z nejlehčích a nejjemnějších olejů a výborně jej snáší jak citlivá, tak problematická pokožka. Má rovněž zklidňující vlastnosti a podporuje regeneraci a hojení pleti. Bambucké máslo pokožku zvláčňuje, aniž by ji zatížilo a zanechává ji jemnou a komfortně hydratovanou po celý den a noc. 

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno a/nebo večer na čistou odlíčenou pokožku obličeje a lehce rozetřete.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Typ pleti: citlivá pleť, suchá pleť

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Aromaterapie pro těhotné

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: krémová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?