Color Erbe Barva na vlasy Černá 01, Dolce 135 ml

Color Erbe Barva na vlasy Černá 01, Dolce 135 ml

Color Erbe Barva na vlasy Černá 01, Dolce 135 ml

Značka: Color Erbe
Certifikáty: FSC
Certifikát FSC
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Barva na vlasy s velice šetrným složením nenarušuje strukturu vlasového vlákna a díky pečujícím ingrediencím mu dodává hloubkovou výživu. Tajemný odstín havraní černi vás jistě okouzlí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Color Erbe Dolce jsou přírodní barvy na vlasy, které obsahují rostlinné výtažky, karité máslo, cenný arganový olej a extrakt z ječmene. Díky vysoce účinnému přírodnímu složení jsou tyto barvy mimořádně šetrné k vlasům, neobsahují čpavek, rezorcin ani parafenylendiamin. Temně černý odstín zdůrazní vaši přirozenou krásu a dodá vám tajemný vzhled skutečné femme fatale.

Barvy o vlasy hloubkově pečují a napomáhají obnovit jejich přirozenou regenerační schopnost. Barvy Color Erbe Dolce respektují vaše vlasy a pečují o jejich krásu. Obsahují lipidy podobné složkám v kůži, které obnovují lesk vlasů a pečují o pokožky hlavy. Díky tomu nedochází během barvení k narušování vlasového vlákna nebo podráždění pokožky hlavy. Rostlinná barva velmi efektivně kryje šedivé vlasy a dodává jim jemnost a zdravý lesk.

Použití: Barvu naneste rovnoměrně od konečků až po kořínky suchých čistých vlasů. Toto nanášení proti směru růstu napomůže lepšímu proniknutí barvy do struktury vlasů. Na nebarvených vlasech nechte působit 30- 40 minut, na barvených 20- 30 minut, na vlasech po trvalé 10- 20 minut.

Upozornění: Tato barva na vlasy obsahuje hennu. Neaplikujte ji proto na vlasy, které byly v posledních 3 měsících chemicky barvené či odbarvované. Mohlo by dojít k poškození a nechtěné změně barvy vlasů. Pokud chcete barvu aplikovat na šediny, nejdříve si na jednom pramenu vyzkoušejte, jak bude barva na vlasech reagovat.

Barva: černá

Produktové řady: Color Erbe Dolce

Výrobce: Natur Erbe , Zona Industriale Amasona , 03018, Paliano, Itálie

Z blogu3

Henna aneb barvení bez chemie

Jak správně používat hennu

Příroda ve vlasech neboli henna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: