Color Erbe Barva na vlasy Henna červená 13, Ipocolor 140 ml

Color Erbe Barva na vlasy Henna červená 13, Ipocolor 140 ml

Color Erbe Barva na vlasy Henna červená 13, Ipocolor 140 ml

Značka: Color Erbe
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Color Erbe Ipocolor je přírodní rostlinná barva na vlasy, která neobsahuje čpavek ani resorcin. Místo toho je plná rostlinných výtažků, včelího vosku, aloe vera, jojobového oleje, obilných proteinů a ceramidových výtažků, které o vlasy pečují, regenerují a dodávají jim lesk. Přírodní barva Color Erbe Ipocolor má trojí účinek. Dodává vlasům požadovaný odstín a barvu, chrání je před vnějším prostř

Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Color Erbe Ipocolor je přírodní rostlinná barva na vlasy, která neobsahuje čpavek ani resorcin. Místo toho je plná rostlinných výtažků, včelího vosku, aloe vera, jojobového oleje, obilných proteinů a ceramidových výtažků, které o vlasy pečují, regenerují a dodávají jim lesk.

Přírodní barva Color Erbe Ipocolor má trojí účinek. Dodává vlasům požadovaný odstín a barvu, chrání je před vnějším prostředím a podporuje regeneraci a restrukturaci vlasových vláken. Účinná kombinace jojobového oleje, včelího vosku a obilných proteinů ozdravuje vlasový porost a dodává lesk a jemnost. Ceramidy zabraňují úbytku vody a chrání proti nepříznivým podmínkám okolního prostředí. 

Barva Color Erbe Ipocolor působí příznivě nejen na kvalitu vlasů, ale také na stav pokožky hlavy, kterou zklidňuje. Vaše vlasy tak budou pevné od kořínků a lesklé až po konečky.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Barva: červená

Produktové řady: Color Erbe Ipocolor

Výrobce: Natur Erbe , Zona Industriale Amasona , 03018, Paliano, Itálie

Z blogu3

Henna aneb barvení bez chemie

Jak správně používat hennu

Příroda ve vlasech neboli henna

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: