Taoasis Bazalka, Bio 10 ml

Taoasis Bazalka, Bio 10 ml

Taoasis Bazalka, Bio 10 ml

Značka: Taoasis
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Bio éterický olej Bazalka má intenzivní sladce kořenitou vůni, jež podporuje činnost mozku, podporuje paměť a posiluje schopnost koncentrace. Má taktéž vynikající účinky při bolestech hlavy.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu14
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Bio éterický olej Bazalka má intenzivní sladce kořenitou vůni, jež podporuje činnost mozku a posiluje paměť a schopnost koncentrace. Má taktéž vynikající účinky při bolestech hlavy. Působí aromaterapeuticky i na zažívání a pomáhá zmírňovat žaludeční nevolnost. Bazalkový éterický olej je tak výborným pomocníkem pro všechny, kterým se dělá špatně v dopravních prostředcích.

Při použití v kosmetice se bazalkový éterický olej osvědčil v péči o zralou pleť. Posiluje ji, chrání před vznikem prvních vrásek a dalších známek předčasného stárnutí a obnovuje její pevnost a pružnost. Pár kapek tohoto esenciálního oleje v šamponu pak navrátí lesk lámavým a celkově poškozeným vlasům.

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství a pro děti do 10 let věku. Není vhodný k dlouhodobému užití. Neaplikujte éterický olej na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Německá značka Taoasis kombinuje do svých výrobků kvalitní esenciální oleje. Její filozofie stojí na třech pilířích: 100% přírodní ingredience, suroviny z obnovitelných zdrojů a profesionálové z oboru aromaterapie. U produktů Taoasis můžete nalézt hned několik certifikátů: BIO NACH EG-ÖKOVERORDNUNG, Natrue, BDIH či Cosmos Organic.

Aromaterapeutické účinky: astma, bolest hlavy a migréna, celulitida, nachlazení a viróza, nespavost a nervozita, problematická pleť a akné, stres a úzkost, žaludeční problémy

Produktové řady: Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Výrobce: TAOASIS GmbH, Dahlbrede 3 , 32758, Detmold, Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu14

Afrodiziaka v kuchyni

Aromaterapie a pět elementů - Jaro

Bazalka - vznešená královna mezi bylinami

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

DIY voňavé bomby do koupele aneb Pořádně si zašumět

DIY voňavé vánoční dárky

Esenciální oleje nejsou žádná věda

Éterické oleje na problémy se zády

Éterický olej bazalka

Jak vyrobit: Domácí limonády

Milovaný nebo nenáviděný podzim?

Pozor na vnitřní užívání éterických olejů!

Taoasis - vůně s příběhem

Voňaví kouzelníci Taoasis

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Taoasis Baldini jednodruhové ÉO

Nenašli jste to pravé? Co tohle?