Annemarie Börlind BB krém Beige 50 ml

Annemarie Börlind BB krém Beige 50 ml

Certifikáty: ECO CONTROL
Certifikát ECO CONTROL
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

BB krém má světlejší odstín s růžovým podtónem, sjednotí odstín pleti, krásně ji rozjasní a zakryje menší nedokonalosti. Díky anti-aging komplexu předchází jejímu předčasnému stárnutí a pečuje o ni.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

BB krém Annemarie Börlind v odstínu Beige se hodí pro světlou až středně tmavou pleť s růžovým podtónem. Krém pleť hydratuje, pomáhá v ní vázat vlhkost a zároveň sjednotí její odstín a poskytne jí lehké krytí nedostatků. Pleť zůstává krásně zářivá, jemná a zklidněná. Obsažený přírodní anti-aging komplex chrání pleť před působením volných radikálů a zabraňuje jejímu předčasnému stárnutí.

BB krém krásně sjednotí odstín pleti a zakryje menší nedostatky. Extrakt z kořeně lékořice zanechá pleť přirozeně rozjasněnou. Termální voda a výtažek z mořských ji hydratuje a udržuje v ní během dne optimální míru vlhkosti. Mokřadkový, makadamiový a avokádový olej či bambucké máslo poskytují pleti výbornou výživu, zjemňují ji a posilují její odolnost. V kombinaci s vitaminem E působí antioxidačně, a chrání tak pleť před předčasným stárnutím.

Obsažená kyselina hyaluronová z rostlinných zdrojů podporuje obnovu pleťových buněk a podporuje přirozenou pevnost a elasticitu pleti, čímž předchází předčasné tvorbě vrásek a povadlosti pleti. Krém díky obsahu rostlinných lipidů chrání pleť před vysušením a díky panthenolu a účinným látkám získaným z heřmánku zklidňuje citlivou pokožku obličeje, regeneruje ji a předchází zánětům.

Použití: Krém nanášejte ráno na pečlivě vyčištěnou a tonizovanou pleť štětcem, houbičkou nebo čistými prsty. Důkladně ho rozetřete po celém obličeji až k linii vlasů, uším a krku.

Přírodní kosmetika Annemarie Börlind byla založena v roce 1959 ve Schwarzwaldu a dnes je jednou z předních značek na německém trhu, která si své fanoušky získala již ve více než 30 zemích světa. Zárukou vysoké kvality je certifikace výrobků přísným certifikátem EcoControl a CSE.

Typ pleti: anti age, citlivá pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Börlind GmbH , D-75365, Calw, Německo

Z blogu2

Jak stárne Berlíňanka

Tipy pro zářivou a rozjasněnou pleť

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?