Nástroje Zdraví BeneVis LK 100 ml

Nástroje Zdraví BeneVis LK 100 ml

Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Existuje celá řada rostlin, které příznivě ovlivňují fungování zraku. Pokud je však užíváme ve směsích, jejich účinky se často nejen nepodporují, ale dokonce se mohou i snižovat. A právě na tento problém se zaměřili odborníci při vývoji alkoholového bylinného extraktu Bene Vis LK. Vyzkoušeli dlouhou řadu možností složení a vzájemného poměru jednotlivých složek, než se dobrali ke správnému řešení.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Existuje celá řada rostlin, které příznivě ovlivňují fungování zraku. Pokud je však užíváme ve směsích, jejich účinky se často nejen nepodporují, ale dokonce se mohou i snižovat. A právě na tento problém se zaměřili odborníci při vývoji alkoholového bylinného extraktu Bene Vis LK. Vyzkoušeli dlouhou řadu možností složení a vzájemného poměru jednotlivých složek, než se dobrali ke správnému řešení. Výsledkem je dokonale vyvážený harmonický preparát, který účinně podporuje správné fungování očí. Benevis LK obsahuje alkoholový extrakt ze čtyř bylin, které se samy o sobě vyznačují příznivým vlivem na zrak i na organismus jako celek. Díky speciálnímu postupu přípravy a přesnému zachování ideálních vzájemných poměrů nutných pro optimální vstřebávání a působení lze ale s trochou nadsázky říci, že účinky jednotlivých složek se nesčítají, ale násobí. Co všechno tedy tento preparát obsahuje?

Plody borůvky - obsahují anthokyanosidy s antioxidačními účinky, podporují regeneraci buněk sítnice a syntézu očních pigmentů, příznivě ovlivňují zrakovou ostrost a schopnost nočního vidění a přispívají k oddálení únavy zraku.
Plody kustovnice čínské - podporují zrakovou ostrost i tvorbu očních pigmentů, pomáhají předcházet únavě očí a mají příznivý vliv na celkovou vitalitu.
Plody klanoprašky čínské - používají se nejen k podpoře správné funkce zraku, ale i jako prostředek proti únavě a stresu a pro zvýšení fyzické i psychické výkonnosti.
Nať yzopu lékařského - tato bylina se sice obvykle při léčbě zrakových obtíží nepoužívá, zde ale slouží jako prostředek, který ideální doplňuje výše uvedené složky, podporuje jejich účinnost a uvádí je do harmonie.

Díky použité této harmonické směsi má Bene Vis LK řadu pozitivních účinků na oči a vidění:
* příznivě ovlivňuje zrakovou ostrost a pomáhá zlepšit celkovou schopnost vidění
* podporuje regeneraci buněk sítnice a pomáhá ji chránit před degenerativními změnami
* je účinnou součástí prevence zeleného zákalu a dalších očních onemocnění
* pomáhá zlepšit výživu čočky, sklivce a očního nervu a přispívá k jejich ochraně před škodlivým působením volných radikálů
* oddaluje stárnutí oka
* představuje účinnou pomoc při syndromu unavených, suchách a pálících očí, například při dlouhodobé práci s počítačem
* pozitivně ovlivňuje výživu očních svalů i jejich optimální fungování, které je základem správného zaostření
* přepokládá se i pozitivní vliv přípravku na tzv. diabetickou retinopatii

certifikáty:
vhodné pro: podporu zdravé funkce zraku
konzistence: tekutá
barva: světle hnědá
balení: plastový obal

dávkování: 15 - 20 kapek 3x denně, před použitím protřepejte.
složení: výtažek z kustovnice čínské (Lycium chinensis), borůvky (Vaccinium myrtillus), plodů klanoprašky čínské (Schisandra chinensis) a nati yzopu lékařského (Hyssopus officinalis), ethanol

země původu značky: Česká Republika
charakteristika značky: V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí. Výběr produktů jednotlivých Nástrojů Zdraví je veden tak, aby ve Vás navodil rovnováhu a celkový pocit zdraví. Zařazení výrobků do nabídky předchází pečlivý výběr a konzultace s předními odborníky v oboru. Nástroje Zdraví jsou přírodní produkty k očistě, posílení a ozdravení organismu s imunostimulačním účinkem. Sortiment zahrnuje jak zelené superpotraviny (chlorella, spireina, mladý ječmen, alfalfa) s výrazným detoxikačním a vitalizujícím působením, tak další očistné a ozdravné preparáty v řadě Olivenol nebo speciality řešící široké spektrum potíží v řadě BIO. Zvyšováním počtu Nástrojů Zdraví se firma snaží, aby co nejlépe pokryla potřeby Vašeho těla i ducha.

kontakt na výrobce:
Blue step spol. s r.o.
Business Park Košíře
Jinonická 80,
158 00 Praha 5
Česká republika
www.nastrojezdravi.cz

V programu Nástroje Zdraví společnost Blue step spol. s r.o. nabízí novou komplexní péči o člověka. Jejím záměrem je přinášet produkty, které nejvíc odpovídají lidské přirozenosti, produkty, které nezanechávají žádné negativní stopy jak na zdraví lidí, tak na životním prostředí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Užití: vnitřní

Výrobce: Blue step spol. s r.o., Business Park Košíře, Jinonická 80 , 158 00, Praha 5, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?