Nobilis Tilia Borovice 10 ml

Nobilis Tilia Borovice 10 ml

Značka: Nobilis Tilia
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Borovice má skvělé osvěžující účinky na tělo i mysl, povzbuzuje a dodává novou energii. Pomáhá při nachlazení horních cest dýchacích, usnadňuje vykašlávání a mírní suchý kašel.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu12
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Éterický olej Borovice Nobilis Tilia má skvělé osvěžující účinky na tělo i mysl, povzbuzuje a dodává novou energii. Pomáhá při nachlazení horních cest dýchacích, usnadňuje vykašlávání a mírní suchý kašel. Borovice má skvělé antiseptické účinky, dezinfikuje a pročišťuje vzduch, a je proto vhodná i jako vůně do kanceláří či jiných veřejných prostor.

Borovice svou svěží jehličnatou vůní usnadňuje dýchání a je skvělým pomocníkem při nachlazení, kašli i rýmě. Navíc podporuje vykašlávání hlenu a uklidňuje suchý kašel. Díky svým dezinfekčním účinkům pročišťuje vzduch a brání množení bakterií. Svěží vůně povzbuzuje tělo i mysl a dodává novou energii.

Proti kašli i nachlazení

Éterický olej Borovice je tím pravým parťákem pro chvíle, kdy vás trápí chřipka či nachlazení. Má příznivý efekt na zdraví celého dýchacího traktu a pomáhá při jeho onemocněních a zánětech. Udržuje dýchací cesty průchodné, podporuje vylučování hlenu, snižuje otok dýchacích cest a uvolňuje ucpané dutiny. Díky borovici tak budete opět volně dýchat. 

Protizánětlivé účinky

Borovicový éterický olej je přirozeně antiseptický, díky čemuž brání množení mikroorganismů. Je vhodnou dezinfekcí do místností či pro inhalaci při rozličných infekcích. Éterický z borovice můžete inhalovat jako součást podpůrné léčby při rýmě či chřipce, pomůže vám od zahlenění a uvolní ucpané dutiny. Zároveň pročistí vzduch v místnosti a chrání proti bakteriím. 

Síla a energie

Éterický olej z borovice má intenzivní vůni jehličnanů a ihned vás přenese na procházku do voňavého lesa. Kromě účinků na dýchací ústrojí má vliv také na psychiku, pomáhá při únavě a vyčerpání a pomůže vám dodat potřebnou energii. Zlepšuje náladu a zmírňuje duševní i fyzické napětí, je často nazýván přírodním antidepresivem. Je vhodný nejen do domácnosti, ale i do kanceláře či dalších veřejných prostor. 

Umění aromaterapie

Čisté éterické oleje Nobilis Tilia mají komplexní účinky, a to jak na vaše tělo, tak mysl. Díky aromaterapii můžete ovlivnit celou řadu pochodů ve vašem těle a uplatní se i jako esence první pomoci. Esenciální oleje Nobilis Tilia se vyznačují vysokou kvalitou a jejich použití je opravdu široké. Můžete si je vychutnat jak v aromalampě či k inhalaci, tak jako součást kosmetiky pro posílení jejich účinků. 

Použití: Pár kapek éterického oleje nakapejte do vody v aromalampě, zapalte svíčku a nechte odpařovat. Nenechávejte hořet bez dozoru. Počet kapek volte podle velikosti místnosti, v menších prostorách postačí bohatě dvě kapky, ve větších použijte maximálně 5 kapek. Berte v potaz velikost nádržky aromalampy a její vzdálenost od plamene. U menšího objemu nekapejte více než tři kapky. Používejte v rámci zachování účinnosti éterické oleje a jejich směsi tak, abyste je vzájemně střídali. Je vhodný také do difuzéru.

Upozornění: Éterický olej není vhodný pro použití v těhotenství. Děti ho mohou používat od 10 let. Neaplikujte na kůži bez zředění v nosném (rostlinném oleji), chraňte lahvičku před dětmi a nevystavujte ji slunečnímu záření, dlouhodobé přítomnosti vzduchu a tepla, protože se tak snižuje životnost éterického oleje.

Přírodní aromaterapeutická kosmetika Nobilis Tilia nabízí již od roku 1994 výjimečnou péči s blahodárnými účinky éterických olejů. Tyto mocné esence siličnatých rostlin v sobě ukrývají hlubokou sílu a energii, která je zachycena spojením tradiční metody destilace vodní párou a přírodních živlů ohně, vody, země a páry. 

Aromaterapeutické účinky: astma, mastná pleť, nachlazení a viróza, problematická pleť a akné, revmatismus a artritida, svalové napětí a křeče

Výrobce: Nobilis Tilia, s.r.o, Vlčí Hora 147 , 407 46, Krásná Lípa , Česká republika

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu12

Aromaterapeutický horoskop - Býk

Aromaterapie pro těhotné

Aromaterapie: lexikon vůní pro fyzickou i duševní pohodu

Borovice lesní

Co byste měli vědět před koupí éterických olejů

Esenciální oleje v péči o pleť

Éterické oleje při nachlazení

Jak bylo BIOOO v Nobilisu

Krásná Lípa, Nobilis Tilia

Léčivá síla stromů

Nejlepší éterické oleje proti virům

Nobilis Tilia: Jak to voní v Krásné Lípě

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: tekutá

Obal: skleněný

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?