Weleda Březový olej na celulitidu 200 ml

Weleda Březový olej na celulitidu 200 ml

Weleda Březový olej na celulitidu 200 ml

Značka: Weleda
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Zboží je trvale vyřazeno.

Březový olej na celulitidu využívá procesů intenzivní látkové výměny v mladém březovém listí. V lístcích vznikají na jaře cenné éterické oleje a účinné látky, které podporují vylučování škodlivin.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Březový olej na celulitidu Weleda využívá procesů intenzivní látkové výměny v mladém březovém listí. V jemných lístcích vznikají na jaře cenné éterické oleje a účinné látky, které podporují vylučování škodlivin.

Březový olej napomáhá zdravé rovnováze pokožky. Účinně předchází vzniku celulitidy, zlepšuje stav stávající celulitidy i celkový vzhled pokožky. Výtažky z rozmarýnu a listnatce ostnitého aktivují látkovou výměnu pokožky a napomáhají správné látkové výměně.

Masáž problematické pomerančové kůže Březovým olejem aktivuje přirozené regenerační schopnosti pleti a napomáhá vyplavování nečistot z těla. Tak je pokožka zpevněna, posílena a získává zdravý vzhled.

Pro pevnou pokožku

Celulitida je problémem téměř každé druhé ženy. Nedostatečné proudění lymfy a nevzhledné tukové polštářky podkožního tuku dohromady dávají vznik nehezky hrbolaté pokožce. Proti celulitidě ale často kromě zdravého životního stylu a sportu musíme do boje vyrazit s doplňkovými prostředky, které naše úsilí znásobí, jako je právě tato březová řada od Weledy. 

Podpora metabolismu

Březové listí je proslulé svou intenzivní a velice aktivní látkovou výměnou, díky čemuž dává za vznik éterickým olejům, jež mají příznivý vzhled na zdraví a kvalitu pokožky, a to zcela přírodní cestou. Výtažky z břízy mají unikátní tonizační schopnosti, pomáhají pokožku vypnout a navrátit jí její přirozenou pevnost a vláčnost. 

Síla březových výtažků

Březový extrakt zároveň podporuje vyplavování škodlivých látek z těla, čímž podporuje detoxikaci organismu. Pravidelná masáž navíc stimuluje lymfatický systém, který je schopný odvádět tukové buňky a bránit také usazování vody v problematických partiích. Důkladné a časté masírování s březovým olejem tak vyhladí vaši pokožku. 

Přírodní oleje

Pro zesílený efekt určitě vyzkoušete celou březovou řadu Weleda. Tento masážní olej ale kromě výtažku z břízy obsahuje také další rostlinné oleje, které dodávají pokožce pružnost a pečují o ni do hloubky. Meruňkový olej spolu s olejem jojobovým pokožku zvláčňují, dodávají jíé výživu a zanechávají ji sametově hebkou. Lehce bylinná vůně břízy vás také příjemně osvěží. 

Použití: Malé množství oleje naneste na pokožku problematických partií a krouživými pohyby masírujte.

Tip: Aby byla péče o pokožku opravdu komplexní, je vhodné doplnit Březový peeling a Březový olej očistnou kúrou BIO Březovou šťávou Weleda.

Značka přírodní kosmetiky Weleda byla založena na antroposofických principech Rudolfa Steinera a v současné době je největším výrobcem přírodní kosmetiky i produktů přírodní medicíny.

Výrobce: Weleda AG, Stollenrain 11 , CH-4144, Arlesheim, Švýcarsko

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Biodynamické zemědělství aneb Návrat ke kořenům

Krása z přírody, která překonává čas

Léčivá síla stromů

Mocná síla severských rostlin

Weleda: Keltská bohyně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Celulitida mizí... / Jana H. 25. 9. 2017 08:01

Březový olej používám v kombinaci s březovým peelingem. V kombinaci s pohybem je první zlepšení vidět :) Určitě u výrobků zůstanu :)

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: olejová

Obal: skleněný

Přebal: papírový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?