Hanoju Brusinkové pyré 500 ml

Hanoju Brusinkové pyré 500 ml

Hanoju Brusinkové pyré 500 ml

Značka: Hanoju
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Brusinková šťáva má příznivý vliv při zánětech či infekcích močových cest a ledvin, má výrazné antioxidační účinky a celkově posiluje organismus.

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Brusinkové pyré Hanoju je skvělou prevencí nachlazení, posiluje odolnost celého organismu a je i vhodnou podpůrnou léčbou při onemocnění a zánětech močových cest. Bobule brusinky obsahují jedinečnou kombinaci účinných látek, mezi které patří vitaminy B, C, betakaroten, vitamin K, draslík, hořčík, vápník, železo či jód. Jsou bohaté také na třísloviny, vlákninu či pektin.

Brusinky jsou považovány za jeden z nejsilnějších antioxidantů mezi ovocem, a chrání tak organismus před škodlivými vnějšími vlivy. Zároveň díky vysokému obsahu účinných látek přispívají k celkovému posílení organismu, díky čemuž jsou výbornou prevencí nachlazení. Brusinková šťáva je také osvědčeným prostředkem při infekcích nebo zánětech močových cest či ledvin a napomáhá celkové dezinfekci organismu.

Dávkování: Před použitím protřepejte. 30 ml pyré užívejte 1-2krát denně, dětem podávejte 15- 20 mililitrů. Rozmíchejte v malém množství tekutiny. Po otevření skladujte v lednici a spotřebujte do 1 měsíce.

Upozornění: Neužívejte, pokud trpíte na vysoký krevní tlak či pokud držíte ledvinovou dietu. Doplněk stravy není vhodný pro děti do 3 let, těhotné a kojící ženy.

Firma Hanoju vznikla v roce 2003 v Německu a zabývá se výhradně výživovými doplňky. Je jednou z prvních společností, které nabízejí výrobky v certifikované bio kvalitě. V současné době působí v několika zemích EU. Doplňky stravy Hanoju nadchnou všechny zastánce zdravého životního stylu i sportovce a představují skvělý způsob, jak pročistit svůj organismus a nastartovat imunitní systém. 

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: HANOJU Deutschland GMBH, Zum Rennplatz 6 , 49401, Damme, Německo

Z blogu1

Co dát veganům pod stromeček?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?