TML Čaga, dražé 50 g

TML Čaga, dražé 50 g

Značka: TML
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Dražé ze sibiřské houby čaga TML se snadno užívá a představuje bohatý zdroj vitaminů a minerálů, stejně jako polysacharidů nebo organických kyselin.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu3
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čaga neboli rezavec šikmý je houbou typu choroše, která roste na kmenech bříz v čisté sibiřské přírodě a uchovává si vysoký obsah prospěšných látek, pro které se v oblasti Ruska používala a stále používá pro podpoření tělesné odolnosti. Čaga je zdrojem organických kyselin a látek, napomáhajících buňkám bojovat s projevy oxidačního stresu.

Čaga je velmi odolná cizopasná houba rostoucí nejčastěji na stromech jako jeřáb, jilm nebo bříza. V Rusku se používá pro udržení organismu v kondici. Obsahuje látky, které se podílí na ochraně buněk před oxidačním stresem. Je prospěšným zdrojem vitaminů, konkrétně vitaminu K, vitaminu D a vitaminů skupiny B. Vitamin K se podílí na optimální krevní srážlivosti, na udržení kostní a chrupavkové odolnosti. Vitamin D přispívá k normálním funkcím imunitního systému, napomáhá vstřebávání fosforu a vápníku v těle, hraje roli při vývinu kostí v období růstu u dětí. Vitaminy skupiny B se starají o zachování normálních nervových funkcí, jsou prospěšné pro pokožku, vlasy a nehty.

Čaga poskytuje tělu přísun minerálních látek, konkrétně se jedná o křemík, železo, vápník, hořčík a draslík. Křemík se podílí na zachování normálních funkcí svalových tkání. Železo napomáhá k udržení normálních funkcí energetického metabolismu, přispívá k tvorbě červených krvinek a hemoglobinu. Hraje roli při přenosu kyslíku v těle, podporuje obranyschopnost, přispívá k udržení tělesné energie, podílí se na procesu dělení buněk. Hořčík zachovává normální stav kostí a zubů, je prospěšný pro optimální činnost svalů a nervové soustavy. Osvěžuje organismus. Draslík udržuje normální krevní tlak, podporuje nervosvalovou činnost.

Dávkování: 1 dražé užívejte třikrát denně společně s jídlem. Abyste dosáhli citelných výsledků, užívejte alespoň po dobu jednoho měsíce.

Upozornění: Doplněk stravy není vhodný pro děti, těhotné a kojící ženy. Nenahrazuje pestrou stravu. Nepřekračujte doporučené denní dávkování.

TML nabízí doplňky stravy z hub i bylin a za studena lisované oleje nebo třeba sibiřské zubní pasty.

Ostatní kategorie: Imunita

Výrobce: TML a.s., Zábrdovická 2 , Brno, Česká republika

Složení:

Rezavec šikmý
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu3

Čaga neboli rezavec šikmý

Houby jako superpotraviny

Proč jsou superpotraviny super

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Složení:

Rezavec šikmý
Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?