Biopont Čaj Mandala Evergreen, stále svěží 36 g

Biopont Čaj Mandala Evergreen, stále svěží 36 g

Značka: Biopont
Certifikáty: BIO
Certifikát BIO
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Osvěžující sytá chuť bylinného čaje Evergreen vás potěší a zpříjemní vám chvíle odpočinku díky kombinaci blahodárných bylin. Čajová směs kombinuje ingredience tak, aby zahřály a povzbudily tělo i duši. 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Osvěžující sytá chuť bylinného čaje Biopont Mandala Evergreen vás potěší a zpříjemní vám chvíle odpočinku díky kombinaci blahodárných bylin. Čajová směs kombinuje ingredience tak, aby zahřály a povzbudily tělo i duši nejen během sychravých podzimních a zimních dní. Osvěžující citrusová chuť verbeny je ovoněna eukalyptem a šalvějí, a dohromady tvoří povzbuzující kombinaci.

Kombinace bylinek vytváří nejenom příjemnou chuť, ale také potěší mysl, příjemně vás naladí a prohřejí celé tělo. Citronová verbena v kombinaci s eukalyptem a šalvějí má skvělé syté aroma, osvěží vás a povzbudí. Eukalyptus je ideálním pomocníkem při nachlazení a rýmě, skvěle uvolňuje dutiny a usnadňuje dýchání. Šalvěj pak pomáhá při bolestech v krku a zánětech hrtanu a ústní dutiny. Proto tento čaj oceníte zejména v sychravém období, kdy je organismus více ohrožen nachlazením či virózami.

Příprava: Jeden sáček čaje zalijte 250 ml horké vody a nechte 5 - 7 minut louhovat. Čaj je možno osladit medem.

Společnost Biopont Ltd. je maďarská značka produktů zdravé výživy, která v současnosti patři mezi nejvýznamnější distributory zdravé výživy na maďarském trhu. Společnost také významně roste na mezinárodních trzích a dodává ty nejkvalitnější produkty zdravé výživy do mnoha dalších zemí.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Biopont, Diószegi út 37. ,,B" épület /2 emelet , H-1113, Budapest, Maďarsko

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?