CdVet Čajovníkový odpuzovač hmyzu 500 ml

CdVet Čajovníkový odpuzovač hmyzu 500 ml

Značka: CdVet
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

cdVet Umgebungs Reiniger (čistič okolí) je přírodní přípravek s éterickými oleji (čajovníkový, kakostový) pro očistu okolí od parazitů. Umgebungs Reiniger hubí prakticky všechny druhy vnějších parazitů (blechy, klíšťata, vši, všenky, roztoči) a jejich larvální stádia v okolí kde zvířata bydlí nebo přebývají (byt, dům, auto, transportní box, psí bouda, kotec, stáj, voliéra, chlívek apod.). Čistě př

Popis produktu
Z blogu1
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
cdVet Umgebungs Reiniger (čistič okolí) je přírodní přípravek s éterickými oleji (čajovníkový, kakostový) pro očistu okolí od parazitů. Umgebungs Reiniger hubí prakticky všechny druhy vnějších parazitů (blechy, klíšťata, vši, všenky, roztoči) a jejich larvální stádia v okolí kde zvířata bydlí nebo přebývají (byt, dům, auto, transportní box, psí bouda, kotec, stáj, voliéra, chlívek apod.). Čistě přírodní odpuzovač vnějších parazitů „cdVet Umgebungs Reiniger“ je při kontaktu zcela bezpečný pro štěňata, březí a kojící feny, pro dospělé psy, stejně tak jako pro děti a dospělé (neobsahuje žádné jedy ani jiné zdraví škodlivé chemické látky). Umgebungs Reiniger má antibakteriální vlastnosti a nezanechává lepivé stopy.

certifikáty:
vhodné pro: psy i kočky
konzistence: tekutá
barva: čirá
balení: plastový obal s rozprašovačem

dávkování: Lahvičku před aplikací důkladně protřepeme. Tahem sundáme ochranné průhledné víčko.
Při mírném napadení aplikujeme jedenkrát denně 2 dny po sobě. Při silném napadení aplikujeme ráno a večer 5 dní po sobě. Dva stisky rozprašovače stačí na ošetření plochy cca 1 metr čtvereční. Rozprašujeme ze vzdálenosti 50 až 100 centimetrů.
složení: voda, čajovníkový olej, emulgátor, kakost luční

země původu značky: Německo
charakteristika značky: Je alarmující skutečností, že naše zvířata stále častěji trpí na civilizační choroby (alergie, kožní problémy, rakovina). Přitom už mnozí víme, že veterinární medicína se svými prostředky (antibiotika, kortikoidy, cytostatika) stále častěji naráží na hranice svých možností. Významně přispět k upevnění zdraví lze jen návratem k přírodním produktům (výživa, doplňky) a k přirozené péči. Osvědčenou volbou jsou čistě přírodní produkty bez chemie a bez přidaných látek značky cdVet z přírodní lékárny pro zvířata. Přírodní produkty z nabídky "Přírodní lékárny pro psy a kočky" jsou dílem rodinného podniku cdVet Naturprodukte. Generacemi předávané zkušenosti z ošetřování a chovu zvířat spojené se znalostí mnoha domácích bylinkových receptů byly základem pro produktový koncept. Cílem společnosti je v zájmových chovech psů a koček používáním přírodních produktů namísto syntetických postupně snižovat používání antibiotik, kortikoidů, chemických antiparazitik a jiných syntetických (nepřírodních) medikamentů.

kontakt na výrobce:
cdVet Naturprodukte GmbH
Industriestraße 11-13
49584 Fürstenau
Germany
www.cdvet.eu

cdVet je osvědčenou volbou čistých přírodních produktů bez chemie a přídatných látek pro zvířata a lidi.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Zvířata: hlodavci, kočky, psi

Výrobce: cdVet Naturprodukte GmbH, Industriestraße 11-13 , 49584 , Fürstenau, Německo

Z blogu1

Hýčkejte své miláčky přírodně

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?