Logona CC fluid 8v1, Age Protection 30 ml

Logona CC fluid 8v1, Age Protection 30 ml

Logona CC fluid 8v1, Age Protection 30 ml

Značka: Logona
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Lehký fluid CC Fluid Age Protection chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy, známkami předčasného stárnutí a zároveň přirozeně sjednocuje barvu pleti.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu2
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Lehký fluid Logona CC Fluid Age Protection chrání pokožku před nepříznivými vnějšími vlivy, známkami předčasného stárnutí a zároveň přirozeně sjednocuje barvu pleti. Obsažené výživné oleje a rostlinné výtažky dodávají pleti tolik potřebnou hydrataci, výživu, pokožku zjemňují a dodávají jí zdravý pěstěný vzhled.

Jemný krémový CC fluid Logona vyrovnává nerovnoměrnou barvu pleti, kryje nedokonalosti i pigmentové skvrny a zanechává pokožku sametově jemnou a vyživenou. O to se postará šťáva z Aloe vera, která pleť nejenže hydratuje, ale také zjemňuje, zklidňuje a chrání před známkami předčasného stárnutí. Výborné antioxidační anti age účinky má také výtažek z rakytníku, který dodává pokožce potřebné živiny a vitaminy.

Obsažené výživné oleje z oliv a jojoby v kombinaci s výtažky z jablečných semínek o pokožku pečují, zjemňují ji a chrání před podrážděním. CC fluid nejenže přirozeně sjednotí barvu pleti a eliminuje viditelnost pigmentových skvrn, ale také aktivně pečuje o zralou náročnou pokožku.

Použití: Malé množství fluidu aplikujte ráno na pokožku celého obličeje místo make-upu. CC krém můžete použít samostatně, či na oblíbený pleťový krém.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: Tónovací krémy

Produktové řady: Logona Age Protection

Typ pleti: anti age

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Z blogu2

Rakytník: Oranžový poklad

Sedmikráska a kopretina: bylinky pro zdraví

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

CC fluid / Zuzka 29. 5. 2016 10:43

Tento CC fluid je pro mě velké zklamání, na mou pleť nepoužitelný, žmolkuje. Ať nanesu jakýkoliv podkladový krém, tento CC fluid se drolí, dělá nevzhledné mapy. Za sebe nemůžu doporučit!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?