Logona CC krém 02 středně béžová, Bio Růže 40 ml

Logona CC krém 02 středně béžová, Bio Růže 40 ml

Značka: Logona
Certifikáty: BDIH, FSC, ECO CONTROL, VEGAN
Certifikát BDIHCertifikát FSCCertifikát ECO CONTROLCertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

CC krém Bio Růže ve středně béžovém odstínu lehce tónuje především suchou pokožku, zároveň o ni také pečuje, vyživuje ji a předchází prvním známkám stárnutí.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

CC krém Logona Bio Růže ve středně béžovém odstínu lehce tónuje především suchou pokožku, zároveň o ni také pečujevyživuje ji a předchází prvním známkám a příznakům stárnutí. Díky obsahu minerálních pigmentů CC krém projasňuje pleť, sjednocuje její odstín a zanechává pleť zdravější a zářivější na pohled. 

Lehký CC krém Logona o suchou pleť pečuje díky obsahu cenných přírodních ingrediencí, mezi něž patří sedmikráskový extrakt, díky kterému je pleť krásně oživená, projasněná a dokonale zregenerovaná. Složení je bohaté i na šípkový olej a růžovou vodu. Díky nim krém pomáhá redukovat jemné linky a vrásky a uzamyká v pokožce tolik potřebnou hydrataci.

CC krém je bohatý i na další cenné rostlinné oleje, jako je olej ricinový, olivový, slunečnicový a kokosový. Díky této kombinaci má pleť zajištěnu naprosto dokonalou výživu a péči. Obzvlášť cenný je olej z hroznových jadérek, protože pleť dokáže báječně vypnout, napomáhá jejímu zpevnění i zlepšení pružnosti. Krém lehce tónuje a sjednocuje barevný odstín pokožky díky obsahu minerálních pigmentů a projasňuje pleť.

Použití: Malé množství krému aplikujte ráno na vyčištěnou a tonizovanou pokožku a rozetřete do ztracena.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: BB a CC krémy

Odstín: střední

Produktové řady: Logona Bio Rose

Typ pleti: suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?