Logona CC krém světle béžová, Age Protection 30 ml

Logona CC krém světle béžová, Age Protection 30 ml

(1 hodn.)
Značka: Logona
Certifikáty: NATRUE
Certifikát NATRUE
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

CC krém Age Protection ve světle béžovém odstínu lehce tónuje pokožku a současně pečuje o všechny typy pleti a vyživuje je. Minerální pigmenty projasňují barevný tón pokožky a sjednocují jej.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Hodnocení1
Položit dotaz
Popis produktu

CC krém Age Protection Logona díky obsažené kyselině hyaluronové a přírodním extraktům a dalším účinným látkám účinně bojuje proti předčasným projevům stárnutí. Snižuje výskyt pigmentace, pleť jemně tónuje a vyrovnává, zpevňuje ji a zjemňuje. CC krém chrání pleť před škodlivými vnějšími vlivy a dodává jí intenzivní hydrataci.

CC krém obsahuje výtažky ze sedmikrásky, Aloe vera a rakytníku, které mají pečujicí, pěsticí a zklidňující účinky. Ricinový, jojobový, arganový a olivový olej poskytuji pleti potřebnou hydrataci a zjemňují ji. Společně s kyselinou hyaluronovou a dalšími účinnými látkámi pak pleť chrání před škodlivými vnějšími vlivy. CC krém s přírodními pigmenty pleť navíc lehce tónuje, a je tak vhodný pro každodenní použití místo make-upu. 

Použití: CC krém nanášejte v tenké vrstvě na vyčištěný obličej. V případě potřeby použijte jako podklad oblíbený denní krém.

Kosmetika Logona je kompletně vyvíjena i vyráběna v Německu. Většina z jejích prostředků je vhodná pro vegany. Všechny použité suroviny jsou certifikovány na vysokou kvalitu, ať už se jedná o bio složky nebo o recyklované a recyklovatelné obaly. 

Ostatní kategorie: Tónovací krémy

Odstín: světlá

Produktové řady: Logona Age Protection

Typ pleti: anti age, mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť, suchá pleť

Výrobce: Logona Naturkosmetik und Heilmittel Hans Hansel GmbH, Zur Kräuterwiese , D-31020, Salzhemmendorf, Německo

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?