Čekankové kafe, pražený kořen 50 g

Čekankové kafe, pražený kořen 50 g

Značka: ostatní
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čekankové kafe, známé také jako cikorka, pravidelně popíjely již naše babičky. Je bohaté na vlákninu či hořčiny. Chutná dobře samotné i s mlékem a působí příznivě na močovou soustavu.

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Čekankové kafe pravidelně popíjely již naše babičky, a dobře věděly proč. Kafe z praženého kořeně čekanky s osobitou nahořklou chutí nahradí ranní i odpolední kávu. Čekanka je rozšířená bylinka rostoucí na českých polích. Má typické světle modré květy. Obsahuje množství vlákniny, hořčin nebo tříslovin, ale také vitaminů a minerálních látek. 

Čekankové kafe, známé také pod pojmem cikorka, se může pít jak samotné, tak s přídavkem kravského i rostlinného mléka. Můžete si ho dosladit cukrem, medem či oblíbeným sirupem.

Použití: 1 polévkovou lžíci čekankového kafe vsypte do 150 ml vroucí vody a 3 minuty povařte. Poté zceďte. Můžete dochutit mlékem a osladit.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?