Biopurus Chia 150 g

Biopurus Chia 150 g

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Semínka chia se již po staletí sklízí v jižní Americe ze šajvěje hispánské. Tato semínka jsou bohatá na oleje, omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a minerály jako je vápník, hořčík a železo. Chia má vysoký obsah vlákniny, která udržuje zdravý trávící systém a zaručuje pravidelné vyprazdňování. Chia semínka podporují rovnoměrné vstřebávání sacharidů do krve, což našemu tělo poskytuje 

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Semínka chia se již po staletí sklízí v jižní Americe ze šajvěje hispánské. Tato semínka jsou bohatá na oleje, omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a minerály jako je vápník, hořčík a železo.

Chia má vysoký obsah vlákniny, která udržuje zdravý trávící systém a zaručuje pravidelné vyprazdňování. Chia semínka podporují rovnoměrné vstřebávání sacharidů do krve, což našemu tělo poskytuje konstantní příjem živin. Jsou proto vhodná při redukčních dietách či pro vytrvalostní sportovce.

Nedoporučuje se konzumovat více než 30 gramů semínek denně. Vysoký obsah vlákniny může snižovat účinnost vámi užívaných léků. Prodleva mezi užitím léku a konzumací chia semínek by měla být alespoň 2 hodiny.

TIP: Chia semínka jsou velice chutná zamíchaná v bílém jogurtu s marmeládou, nebo přidaná do těsta domácího pečiva. 

Balení: 150 gramů.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?