Biopurus Chia olej bio 250 ml

Biopurus Chia olej bio 250 ml

Značka: Biopurus
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Za studena lisovaný bio chia olej ze semínek šalvěje hispánské je pro své pozitivní vlastnosti používán již po staletí.  Olej je bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a minerály jako je vápník, hořčík a železo. Vysoký obsah těchto látek podporuje koncentraci, zlepšuje paměť a zabraňuje předčasnému stárnutí. Chia má vysoký obsah vlákniny, která udržuje zdravý trávící systém a

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu

Za studena lisovaný bio chia olej ze semínek šalvěje hispánské je pro své pozitivní vlastnosti používán již po staletí.  Olej je bohatý na omega 3 a 6 mastné kyseliny, vitamíny skupiny B a minerály jako je vápník, hořčík a železo. Vysoký obsah těchto látek podporuje koncentraci, zlepšuje paměť a zabraňuje předčasnému stárnutí.

Chia má vysoký obsah vlákniny, která udržuje zdravý trávící systém a zaručuje pravidelné vyprazdňování. Olej podporuje rovnoměrné vstřebávání sacharidů do krve, což našemu tělo poskytuje konstantní příjem živin. Je proto vhodny při redukčních dietách či pro vytrvalostní sportovce.

Balení: 250ml.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: