Aida Organic Chia semínka 250 g

Aida Organic Chia semínka 250 g

Značka: Aida Organic
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Jsme společností s velkým nadšením pro zdravý životní styl, jenž jednoznačně přispívá ke kvalitnímu, zdravému a plnohodnotnějšímu životu (jak po fyzické stránce, tak po psychické). Věříme, že toto naše pozitivní nadšení vás bude provázet na všech stránkách webové prezentace společnosti Aida Organic. Součástí zdravého životního stylu je pravidelná a vhodná sportovní aktivita, dostatek kvalitních ži

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Jsme společností s velkým nadšením pro zdravý životní styl, jenž jednoznačně přispívá ke kvalitnímu, zdravému a plnohodnotnějšímu životu (jak po fyzické stránce, tak po psychické). Věříme, že toto naše pozitivní nadšení vás bude provázet na všech stránkách webové prezentace společnosti Aida Organic. Součástí zdravého životního stylu je pravidelná a vhodná sportovní aktivita, dostatek kvalitních živin ze zdravého a správného jídelníčku a spánek, ale stejně tak čistá tělová, pleťová a vlasová kosmetika. Zdravý životní styl je kompletní balíček péče. Proto vám rádi nabízíme řadu přírodních, zdravých a čistých produktů, které pro vaše tělo nepředstavují škodliviny, toxiny a nezdravé složky. Správnou změnou životního stylu můžete začít hned dnes. Postupně se budete cítit lépe, budete mít pozitivnější pohled na svět, budete se cítit zdravěji, snadněji budete bojovat se stresem a odměnou vám budou zdravě prožité dny. Zároveň vám na našich stránkách poskytujeme zajímavé informace a rady z oblasti kosmetiky, zdraví a výživy, o nichž věříme, že budou pro vás cennou inspirací.

ZDRAVÍ je pro nás na prvním místě.

Název Aida Organic vyjadřuje naši filozofii:
Aida - femininum z anglického slova "to aid", znamená pomáhat
Organic - anglické slovo, znamená organický, živý

Aida Organic s.r.o.
Choceradská 3216/42
141 00 Praha 4 - Záběhlice
www.aida-organic.cz

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Výrobce: Aida Organic s.r.o., Kaprova 42/14 , 110 00, Praha 1, Česká republika

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY: