Auro Čistič na dlažby, sprej 500 ml

Auro Čistič na dlažby, sprej 500 ml

Auro Čistič na dlažby, sprej 500 ml

Značka: Auro
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Účinný čistící gel šetrný k povrchům. Obzvlášť na odolná, rozsáhlá znečištění, také na kamenné povrchy. Rychlý a důkladný! Pro vnitřní i venkovní použití! Odstraňuje vápenaté usazeniny, odolnou špínu, zbytky cementu po pokladu z kameniny, keramické dlažby a jiných nevápencových přírodních kamenných materiálů. Ideální také pro kuchyně a koupelny.Použití: Před aplikací vždy navlhčete povrch. Poté na

Popis produktu
Hodnocení0
Položit dotaz
Popis produktu
Účinný čistící gel šetrný k povrchům. Obzvlášť na odolná, rozsáhlá znečištění, také na kamenné povrchy. Rychlý a důkladný! Pro vnitřní i venkovní použití! Odstraňuje vápenaté usazeniny, odolnou špínu, zbytky cementu po pokladu z kameniny, keramické dlažby a jiných nevápencových přírodních kamenných materiálů. Ideální také pro kuchyně a koupelny.

Použití: Před aplikací vždy navlhčete povrch. Poté nastříkejte a rozetřete vlhkým hadrem nebo houbou. Podle míry znečištění můžete použít výrobek neředěný, nebo jej naředit s vodou v poměru 1:4. Při použití na hrubozrný beton výrobek vždy nařeďte. Nechte krátce působit, podle potřeby zapracujte hrubým kartáčem a poté důkladně opláchněte vodou.

Upozornění: Nepoužívejte na přírodní kámen jako je mramor, žula nebo jiné vápenaté povrchy choulostivé na kyseliny. Nejprve vyzkoušejte výrobek na nenápadném místě.

Upozornění: Popisek může obsahovat chyby, například ve složení. Pokud jste našli v popisku chybu, kontaktujte nás prosím jednou z následujících možností - kontakt.

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Nenašli jste to pravé? Co tohle?