Lavera Čisticí gel Ginkgo & Hrozen, Faces 100 ml

Lavera Čisticí gel Ginkgo & Hrozen, Faces 100 ml

Lavera Čisticí gel Ginkgo & Hrozen, Faces 100 ml

(2 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí osvěžující gel Ginkgo & Hrozen důkladně a přitom šetrně myje smíšenou a mastnou pleť. Výtažky z ginkgo a hroznových jadérek čistí pokožku do hloubky.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu5
Hodnocení2
Položit dotaz
Popis produktu

Čisticí osvěžující gel Ginkgo & Hrozen Lavera Faces důkladně, a přitom šetrně myje smíšenou a mastnou pleť. Výtažky z ginkga a hroznových jadérek čistí pokožku do hloubky, uvolňují z pórů maz a usazené nečistoty, čímž dodávají pleti svěží projasněný vzhled.

Přirozenou regeneraci a zdravý vzhled pokožky podporuje výtažek z gingko, který stimuluje cirkulaci krve v buňkách. Napomáhá tak hloubkovému čistění pórů ucpaných nečistotami a kožním mazem. Bio výtažky z hroznových jadérek pleť naopak harmonizují, brání jejímu podráždění a mají zklidňující účinky.

Pravidelné používání osvěžujícího čisticího gelu z pleti bezvadně odstraní nečistoty a zbytky make-upu, ale také ji projasní, zjemní a barevně sjednotí.

Šetrné čištění pleti

Čistící gel Lavera Faces Ginkgo & Hrozen obsahuje kvalitní přírodní ingredience, které vaši pleť vyčistí do hloubky a zároveň o ni šetrně pečují. Je vhodný pro všechny typy pokožky, ale ocení je zejména smíšená pleť a pleť se sklonem k nadměrnému maštění. Čistící gel Lavera osvěžuje pokožku a pomáhá redukovat nadměrnou produkci kožního mazu.

Dokonale čistá pokožka

Čištění pokožky je vůbec nejdůležitějším krokem pravidelné péče o pleť. V průběhu dne se totiž na ni nachytávají nejrůznější nečistoty z ovzduší, prach či bakterie a je nutné je pravidelně odstraňovat. Čistící gel Lavera tak smyje veškeré drobné nečistoty včetně odumřelých kožních buněk a make-upu a dokonale připraví pleť na další péči.

Pro smíšenou a mastnou pokožku

Čistící gel s výtažkem z hroznů a ginkgo biloby čistí pokožku do hloubky a uvolňuje ucpané póry. Díky tomu zabraňuje tvorbě pupínků a zanechává pleť osvěženou. Dokáže vyrovnat tukový metabolismus pokožky a dlouhodobě bránit jejímu nadměrnému maštění. Zároveň ale pleť nevysušuje a nezpůsobuje nepříjemné pnutí.

Rostlinné výtažky

Čistící gel obsahuje extrakt z ginkgo biloby, který má silný energizující efekt a dodá vám sílu. Je ideální pro ranní, ale i večerní čištění. Ginkgo navíc posiluje lokální mikrocirkulaci v pokožce, zvyšuje její prokrvení, a tím i stimuluje její přirozenou regenerační schopnost. Výtažek z hroznů pleť harmonizuje a zklidňuje případné podráždění.

Použití: Malé množství gelu naneste na navlhčenou pleť obličeje, krku a dekoltu a napěňte. Opláchněte vlažnou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Faces

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu5

Čistá pleť půl krásy

Ginkgo biloba

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Nejlepší efekt pro plěť / Ekaterina 8. 4. 2020 23:00

Pleť vypadá BEZVADNĚ po použití gelu, je velmi jemná, moc dobře vyčištěná včetně drobných černých teček, přebytečny maz odstaněn, ton je vyrovnáný. Pleť je rozjasněná. No to je prostě TOP. Nejlepší obzvlašť v porovnání s kiehls nebo erborian, které jsem používala doposud.

Zklamání / Monika 19. 8. 2015 16:41

Bohuzel, tento produkt me dosti zklamal, jeho cistici schopnosti jsou naprosto mizive a uz vubec jej nelze pouzit k odstraneni zbytku make-upu, o zadnem hloubkovem cisteni se take neda mluvit. Na druhou stranu plet nedrazdi ani prilis nevysusuje, coz je pozitivni. Vune je pomerne prijemna, ackoliv mi pripada trochu umela. Vzhledem k cene asi nelze ocekavat zazraky, ale i tak jsem byla neprijemne prekvapena absolutni neucinnosti tohoto cisticiho gelu, a to jsem ho pouzivala az jako cistici prostredek c. 2 po predchozim odliceni pomoci hydrofilniho oleje.

Čistí téměř dokonale, ale vysušuje / Veronika 24. 1. 2017 07:57

Mám mastnou pleť a tento gel pro mě splnil to co jsem očekávala. Téměř dokonale mi pleť vyčistil a byla jsem z toho vážně nadšená, v tomhle je tento produkt skvělý. Bohužel ale musím říct, že už po třetím použití byla moje pleť neskutečně vysušená, napnutá a měla jsem na ní nepříjemný pocit. Budu ho používat dále, ale rozhodně ne na každodenní čištění pleti, maximálně tak jednou v týdnu. Čištění raději přenechám osvědčeným hydrofilním olejům, které mi sice pleť nikdy tak dokonale nevyčistí, ale nemám po nich pleť kompletně vysušenou.

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Nenašli jste to pravé? Co tohle?