Lavera Čisticí gel, Basis Sensitiv 125 ml

Lavera Čisticí gel, Basis Sensitiv 125 ml

Lavera Čisticí gel, Basis Sensitiv 125 ml

(5 hodn.)
Značka: Lavera
Certifikáty: NATRUE, VEGAN
Certifikát NATRUECertifikát VEGAN
Balení:
Zboží je trvale vyřazeno.

Čisticí gel s meduňkou a slézem pro obzvláště jemné každodenní čištění pleti. Přírodní zvlhčující látky chrání pokožku a zároveň citlivě odstraňují nečistoty a zbytky make-upu.

Zobrazit podrobné složení  >
Popis produktu
Z blogu4
Hodnocení5
Položit dotaz
Popis produktu

Čistící gel s bio meduňkou a slézem Lavera Basis Sensitiv je vhodný pro obzvláště jemné každodenní čištění pleti. Přírodní zvlhčující látky chrání pokožku před vysycháním a zároveň citlivě odstraňují nečistoty a zbytky make-upu. Díky svému šetrnému složení je gel vhodný pro všechny typy pleti, zejména pro tu citlivou. 

Meduňka lékařská uvolňuje podrážděnou a pnoucí pleť. Má antibakteriální účinky, posiluje a osvěžuje unavenou pokožku. Sléz lesní má vysoký obsah antioxidačního vitaminu C a tříslovin. Vitamin C pomáhá prokrvovat a rozjasňovat pokožku, třísloviny mají adstringentní a tonizující účinek. Podporují také odolnost pleti a mírní případné podráždění. 

Echinacea je vhodná pro problematickou pleť, napomáhá hojení dlouhotrvajících zánětů, posiluje buněčnou imunitu a napomáhá tak předcházet vzniku nových kožních onemocnění. Hamamelis virginský výrazně posiluje odolnost kapilár a tím také zmírňuje začervenání, které bývá často způsobeno právě rozšířenými žilkami. 

Pro každodenní čištění

Čisticí gel Lavera Basis Sensitive s meduňkou a slézem je skvělou volbou pro každodenní čištění pleti. Jemný čistící gel je vhodný pro všechny typy pleti, a to včetně té citlivé či náchylné k podráždění. Nevysušuje pokožku, nezpůsobuje její zarudnutí, a je tedy vhodný pro použití na každý den. Díky neutrální parfemaci jej může používat celá rodina.

Jemný čisticí gel

Čisticí gel Lavera Basis Sensitive je opravdu šetrný k pokožce a dokáže z ní jemně odstranit veškeré nečistoty včetně make-upu, prachu či odumřelých kožních buněk. Čistí pleťové póry a brání jejich zanícení, a tím i vzniku pupínků a dalších nedokonalostí. Výsledkem je dokonale čistá a rozzářená pokožka, která snadno vstřebává pečující přípravky.

Výtažek z meduňky a slézu

Základ Čisticího gelu Basis Sensitiv tvoří cenné pečující ingredience, které mají prospěšný vliv na kvalitu pokožky. Meduňka lékařská je blahodárným elixírem na podrážděnou pleť a má silné zklidňující účinky. Díky tomu je vhodná i na tu nejcitlivější pleť a dokáže harmonizovat její projevy. Zároveň je velice osvěžující a energizující.

Vitaminová bomba

Extrakt ze slézu je bohatý na vitamin C, který pomáhá stimulovat produkci kolagenu v pokožce a zpevňuje ji. Vitamin C je zároveň silným a ceněným antioxidantem, chrání proti účinkům volných radikálů a zpomaluje stárnutí pleti. Zároveň spolu s hamamelisem virginským posiluje prokrvení pokožky a dodává jí zdravou barvu a pěstěný vzhled.

Použití: Aplikujte krouživými pohyby ráno a večer na navlhčenou pokožku obličeje, krku a dekoltu. Poté opláchněte teplou vodou.

Německá značka Lavera nabízí přírodní a bio kosmetiku pro celou rodinu. Jako jedna z prvních byla dostupná i v řetězcích drogerií. Za její historií stojí Thomas Haas, který sám trpěl neurodermatitidou a hledal cesty, jak své pokožce účinně pomoci. 

Produktové řady: Lavera Basis Sensitiv

Typ pleti: mastná pleť, normální pleť, smíšená pleť

Výrobce: Laverana GmbH & Co. KG, Am Weingarten 4 , D-30974, Wennigsen , Německo

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.
Z blogu4

Čistá pleť půl krásy

Nejčastější chyby při odličování

Nejdůležitější krok péče o pleť: čištění

Víte, čím vším se můžete odlíčit?

Hodnocení

Pro hodnocení a komentování produktu musíte být přihlášeni: Přihlásit se

Výborný / Barbora 5. 1. 2016 13:03

Od tohoto gélu som veľa neočakávala, hlavne kvôli jeho zloženiu a taktiež sa jedná o prírodný produkt. Na moje prekvapenie si úplne ľahko poradil s odlíčením make-upu a tiež maskary. Stačila troška na celú tvár. Vôňa je jemná príjemná. Na večerné odlíčenie pleti je vynikajúci, na ranné umytie tváre by som zvolila možno ešte niečo jemnejšie.

/ Markéta 19. 11. 2018 22:21

Spokojenost, téměř vůbec nevysušuje (více mi vysušoval Hydro effect gel). Pro odstranění make-upu je třeba dočistit pleťovou vodou, ale to by se stejně mělo dělat vždy:)

/ Irena 31. 1. 2018 15:48

Gel používám vždy večer na závěrečné vyčištění pleti a musím říct, že jsem s ním docela spokojená. Vyzkoušela jsem spousty produktů s drogerie i lékárenské kosmetiky a nebylo to k ničemu. I když byly určené na citlivou pleť, hodně vysušovaly a tím vlastně podporovaly další tvorbu mazu, zanášení pórů, vznik pupínků...zkrátka začarovaný kruh. Je pravda, že zde je ve složení alkohol, ale nevysušuje nijak hrozně a čistí velmi pěkně. Pleť se mi za dobu používání o dost zlepšila. Příště vyzkouším ještě nějaký přírodní gel nebo pěnu bez alkoholu. Ale pro někoho kdo má spíš smíšenou a mastnou pleť úplně ideální.

Odporúčam / Romana 10. 10. 2018 20:29

Jeden z mala, ktorý mi vyhovuje. Pomáha veľmi suchej pokožke s čistením, zároveň nespôsobuje alergickú reakciu. Vhodné aj pre atopikov. Veľmi príjemná vôňa, šetrne pomáha odstrániť i make-up.

Vynikající / Zuzka 29. 5. 2016 10:17

Tento gel je naprosto vynikající! Mám suchou, podrážděnou pleť a tento gel jako jediný pleť zklidní, hojí a nevysušuje! Nejlepší!

Položit dotaz

VLOŽTE DOTAZ DO PORADNY:

Podrobné složení produktu

Konzistence: gelová

Obal: plastový

Upozorňujeme, že seznam ingrediencí se u produktů může čas od času měnit a mírně se lišit. Nejaktuálnější informace najdete vždy na obale produktu. Složení aktualizujeme na pravidelné bázi dle informací našich dodavatelů.

Produktová řada Lavera Basis Sensitiv

Nenašli jste to pravé? Co tohle?